Hoi, ik ben Freddy

Ik verzorg al 7 jaar workshops


Hoi, mijn naam is Freddy!  Ik ben geboren in Bussum, heb gestudeerd in Utrecht en eind jaren '90 verhuisd naar Uden. Met veel liefde en kennis verzorg ik verschillende schilder workshops voor vele gelegenheden in mijn Atelier in Uden. Ik heb door de jaren heen een indrukwekkend CV opgebouwd en ben altijd leergierig gebleven. Ik hecht veel waarde aan vakkennis en -kunde.

Om steeds beter te worden, verslind ik alle boeken over het vak. Hierdoor heb ik een enorme schat aan kennis opgedaan. Deze kennis deel ik met veel liefde met de deelnemers tijdens mijn creatieve schilder workshops. Schilderen en tekenen zijn voor mij echte levensbehoeften. Het maakt me gelukkig en geeft me rust. Het is ook een manier om te laten zien wie ik ben. Dit gun ik anderen ook. Neem een kijkje op mijn profiel en wellicht dat er een leuke workshop tussen zit voor jullie volgende uitje!0 recensies

Freddy heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.