Hoi, ik ben Iris

Ik verzorg sinds kort workshops


Mijn naam is Iris. Ik ben beeldend kunstenaar en gespecialiseerd in het maken van beelden en portretten in klei of met verf. Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de academie voor beeldende vorming in Tilburg, waarna ik in 2001 de docentenopleiding beeldende vorming en CKV 1ste graads heb afgerond. In 2002 ben ik samen met beeldhouwer Arjen een eigen bedrijf gestart, waar wij workshops en cursussen geven op scholen, aan bedrijven en cursisten. 
Ik geniet er ontzettend van om het proces van beeldhouwen te begeleiden, hoe we samen een idee omzetten tot iets tastbaars, moois, unieks en persoonlijks. Ik inspireer mijn cursisten om in de wereld van een kunstenaar te stappen en vanuit een kunstzinnig perspectief een vernieuwende en verfrissende blik te werpen op de dagelijkse dingen om ons heen. 
Ik geef mijn cursisten op een leuke en vertrouwde wijze de basisvaardigheden, verschillende technieken en de nodige houvast mee. Gaandeweg creëren we daadwerkelijk een ontwerp! Neem een kijkje in mijn aanbod en misschien tot snel!1 recensie

Iris scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • SU
  Susanne
  5.0/5

  Zei: "Bedankt voor een leuke middag iris"
  Met een kleine groep vrienden/familie een fantastische workshop schilderen gedaan waarbij ook nog eens wat verborgen talenten ontdekt werden! Ongedwongen sfeer en veel gezelligheid. Bedankt voor een leuke middag, Iris!

  Ontdek deze activiteit ade0-efe5-e242-40e0
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.