Hoi, ik ben Mike

Ik verzorg sinds kort workshops


Hi, mijn naam is Mike! Ik ben getrouwd, vader van twee kinderen en woonachtig in Etten-Leur. In 2011 kwam ik in aanraking met Krav Maga. Ik was meteen verliefd. Dit paste bij mij!
Ik was zó onder de indruk van de simpele manier van zelfverdediging, dat ik na een tijdje zelf les, workshops en seminars begon te geven. Ik vind het leuk om mensen te leren hoe ze zich kunnen verweren en ze daarvan bewust te maken. In 2018 ben ik met succes mijn eigen sportschool begonnen.

Door het bieden van verschillende workshops wil ik jong en oud kennis laten maken met verschillende vormen van zelfverdediging. Denk aan Kickboksen, Boksen, Krav Maga en ook een Bootcamp behoort tot de mogelijkheden! Ik werk met de formule FUN-FIT-FIGHT. FUN is voor mij het aller belangrijkste, gevolgd door FIT en als laatste komt FIGHT. 

Ik ontvang jullie graag op mijn locatie (dojo) in Etten-Leur, maar ik werk ook op locatie. Bekijk mijn aanbod en wellicht tot snel!0 recensies

Mike heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.