Hoi, ik ben Rebecca

Ik verzorg sinds kort workshops


Hi, mijn naam is Rebecca en sinds 2004 verzorg ik leuke creatieve workshops! Ik ben woonachtig in Geldrop en in mijn ruime huiskameratelier, een sfeervolle kijkhuis uit 1932, ontvang ik al jaren verschillende soorten groepen voor leuke en creatieve workshops. Het oude huis leent zich hier uitstekend voor en is mijn grote bron van inspiratie, het brengt me steeds weer op nieuwe ideeën. Alles bij elkaar is de bedrijvigheid aan huis een bijzonder geheel geworden, al zeg ik zelf! 

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en als Brabander kan ik wel stellen dat gezelligheid en plezier centraal staan tijdens mijn workshops. In de loop der jaren zijn er diverse workshops bijgekomen zoals workshop char paint en de workshop pottenbakken. Ik onderscheid me door een kleurrijke, gastvrije sfeer. Ongedwongen met veel mogelijkheden en een liefdevolle begeleiding bij alle activiteiten die ik aanbied. Mensen blij maken en inspireren vind ik heerlijk! Bekijk hieronder mijn aanbod en wellicht mag ik jullie binnenkort verblijden met een nieuwe creatieve ervaring. 2 recensies

Rebecca scoort gemiddeld een 4.50

4.50 van 5.00
Gemiddelde score
4.50
 • TE
  Tera Webster
  4.0/5

  Zei: "Wat een leuke ervaring"
  Wat een leuke ervaring. Wij hebben echt van genoten in het huisje...de sfeer is al creatief. Wij hebben de bubbeltechniek gebruikt en stuk voor stuk waren wij tevreden. De enige punt is misschien iets eerder zeggen hoeveel tijd er over is. Op het eind voelden wij allemaal opgejaagd. Maar komen wij terug? Zeker een ja woord!

  Ontdek deze activiteit 6916-4f9d-fce6-d65e
 • ME
  Menna Marcelissen
  5.0/5

  Zei: "Zoo gezellig!"
  Zoo gezellig!, super charmante gastvrouw en lerares!zeer smaakvol. Je krijgt vele ideeen door haar smaak en interieur.

  Ontdek deze activiteit 3279-12be-c4c5-bcc3
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.