Schilderen met Freddy

Workshop Dikke Dames & Grappige Dieren Schilderen

Een grote boel gezelligheid.

Prijs p.p.

€ 40,-

Duur

2,5 uur

Deelnemers

3-10

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst

Een grote boel gezelligheid.

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van de Dikke Dames . Je ziet ze tegenwoordig overal hangen. Ook de workshop Dikke dames schilderen is op dit moment razend populair. Heel begrijpelijk, want Dikke dames stralen nou eenmaal één en al gezelligheid uit. Schilder ti...

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van de Dikke Dames. Je ziet ze tegenwoordig overal hangen. Ook de workshop Dikke dames schilderen is op dit moment razend populair. Heel begrijpelijk, want Dikke dames stralen nou eenmaal één en al gezelligheid uit. Schilder tijdens mijn workshop een Dikke dame met een glas wijn, een heerlijk gebakje of bijvoorbeeld een Dikke dame die helemaal verliefd is! Dikke dames houden namelijk van gezelligheid of iets lekkers.

Ik ga je tijdens mijn creatieve schilder workshop helpen bij het maken van je eigen Dikke Dames schilderij! Natuurlijk is het ook mogelijk om iets anders te maken. Denk aan een grappig dier: een vrolijke kikker, kippen of varkens. Keus genoeg! Dit wordt ongetwijfeld een geslaagd en onvergetelijk uitje! Neem je Dikke dames of Grappige dieren schilderij mee naar huis en geef het een prominent plekje!

Bij aanvang van de workshop krijg je keuze uit een aantal plaatjes. Het uitgekozen plaatje ga je d.m.v. carbon op je schildersdoek overzetten. Het is dus voor iedereen mogelijk om een mooi kunstwerk te maken! Daarna gaan we het ontwerp met acrylverf inschilderen. Aan het eind van de workshop is je schilderij al droog en kan je deze direct mee naar huis nemen.

Heb je vragen dan hoor ik het graag en tot snel in mijn Atelier in Uden!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Ontspanning en creativiteit
  • Geen ervaring nodig
  • Gezellig met een drankje en koekje

Wat is inbegrepen?

  • Acrylverf
  • Doek van 30x40cm
  • Koffie/thee

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.37 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Uden

Profielfoto van Freddy

7 jaar actief

Freddy

Over de aanbieder

Hoi, mijn naam is Freddy!  Ik ben geboren in Bussum, heb gestudeerd in Utrecht en eind jaren '90 verhuisd naar Uden. Met veel liefde en kennis verzorg ik verschillende schilder workshops...

Profiel

Telefoonnummer
0651851037

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-dikke-dames-grappige-dieren-schilderen-9ff85&ref=1279

0 recensies

Freddy heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.