Powertex met Jacqueline

Workshop Powertex - Maak je eigen kunst met Powertex

Door een gecertificeerd Powertex docent

Prijs p.p.

€ 35,-

Duur

3 uur

Deelnemers

6-25

Leeftijd

8 t/m 99 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst

Door een gecertificeerd Powertex docent

Wil je eens iets anders dan de standaard creatieve workshop ? Kies dan voor Powertex! Van beeld tot schilderij, alles is te maken met powertex. Een Powertex workshop biedt vele mogelijkheden voor de meest kunstzinnige, decoratieve vormen en is milieuvriendelijk. Tijdens onze workshops ...

Wil je eens iets anders dan de standaard creatieve workshop? Kies dan voor Powertex! Van beeld tot schilderij, alles is te maken met powertex. Een Powertex workshop biedt vele mogelijkheden voor de meest kunstzinnige, decoratieve vormen en is milieuvriendelijk.

Tijdens onze workshops leer je technieken en vormen te combineren. Het werken met Powertex biedt unieke resultaten voor home decoration en objecten voor binnen en buiten. In een creatieve workshop van (minimaal) een dagdeel creëer jij je eigen kunstwerk. Na drie weken drogen en uitharden is het ook nog eens weerbestendig.

Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een activiteit die je organiseert?Teamuitje/teambuilding, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Vrienden Etc. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruime ervaring in het geven van Powertex workshops.

Het kan allemaal voor je geregeld worden. Laat mij weten welke datum je wilt plannen, welke regio je zit en dan zorgen wij voor een snel voorstel en onze beschikbaarheid.

Onze creatieve workshops kunnen in principe op elke geschikte locatie georganiseerd worden, mits de beschikbare ruimte zich daarvoor leent. Ook mogelijk op je eigen locatie. Indien gewenst in combinatie met een arrangement. Bijvoorbeeld een High Tea of een lunch of diner. Ook hebben wij samenwerkingen met met koffie- en theehuizen, een aantal Praxis Tuincentra, BijStox- en Intratuin-vestigingen in heel Nederland.

In Zutphen, Ermelo en Drachten kun je voor een creatieve workshop terecht in een van onze ateliers.
De mogelijkheden zijn zeer divers waarbij iedereen met of zonder creatieve aanleg de leukste werken kan maken.

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.21 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Zutphen

Profielfoto van Jacqueline

12 jaar actief

Jacqueline de la Rie

5.00 3
Over de aanbieder

Hallo! Mijn naam is Jacqueline. Al in januari 2009 ben ik als ondernemer gestart met een breed aanbod in creatieve workshops. Ik verzorg deze workshops en activiteiten door heel...

Profiel

Telefoonnummer
0646014339

3 recensies

Jacqueline scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • DA
  Dagmar Jongejan
  5.0/5

  Zei: "Goede en gezellige begeleiding"
  Ontzettend leuke workshop mozaïeken gehad op Camping het Waldhoorn. Veel keuze, goede en gezellige begeleiding. Zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit 82c7-9619-7359-243f
 • JE
  Jeanet Oolbekkink
  5.0/5

  Zei: "Duidelijk en behulpzaam"
  vandaag de mozaiek workshop gehad. Was ontzettend leuk. En de werkstukken worden ontzettend mooi. Dus ook voor beginners zoals ons. En de begeleider was erg goed,duidelijk en behulpzaam.

  Ontdek deze activiteit 4da1-9efe-a213-6dfc
 • MA
  Mariëlle Linthorst
  5.0/5

  Zei: "Super leuke gezellig creatieve ochtend gehad"
  super leuke gezellig creatieve ochtend gehad

  Ontdek deze activiteit 10af-a9e6-dc69-2e82
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.