Hoi, ik ben Gabriella

Ik verzorg al 24 jaar workshops


Hoi! Mijn naam is Gabriella. Ik ben een gediplomeerd Styliste & Decorateur. Ik ben van nature een doener, duizendpoot en altijd bezig met creativiteit, persoonlijke ontwikkeling (mindfulness), art design & styling. Al ruim 22 jaar verzorg ik dagelijks met veel liefde en passie creatieve workshops voor verschillende gelegenheden!
 
Ik heb de afgelopen 22 jaar mijn passie en kennis met duizenden mensen mogen delen tijdens de workshops die ik verzorg. Men noemt mij ook wel dé “Workshop Expert” van Nederland. Een titel waar ik stiekem wel een beetje trots op ben!
 
Ik heb mij de afgelopen jaren nog verder gespecialiseerd middels diverse vakopleidingen, zoals Zilversmid, Chocolatier, Handenbeelden art designer & Leather craft designer. Vakkennis welke ik dagelijks toepas tijdens mijn workshops.
 
Tijdens mijn workshops draait het om de sfeer, gezelligheid, beleving en natuurlijk heel veel inspiratie.
 
Service en kwaliteit staan tijdens mijn workshop ervaringen centraal. Ik werk heel bewust uitsluitend met alleen de beste en mooiste materialen. Duurzaamheid en natuurlijke materialen spelen een zeer belangrijke rol. Zo onderscheid ik mijzelf, blijf ik vernieuwen en blijf ik de rest ook steeds een stapje voor.
 
Bekijk mijn aanbod en mocht je vragen hebben kan je mij altijd een bericht sturen. Tot horens!1 recensie

Gabriella scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • MA
  Maris Terpstra
  5.0/5

  Zei: "Zeker een aanrader!"
  Ik heb met vriendinnen een ontzettend leuke workshop gedaan. We werden op een hele warme manier ontvangen. De begeleiding door Gabriella was top: heel enthousiast, vriendelijk en met leuke ideeën. Zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit 4bd0-2829-b62b-ca05
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.