Ontstaan uit ..
uit liefde voor talent.

Een slimme, gemakkelijke en betrouwbare manier om gebruikers en aanbieders van entertainmentaanbod bij elkaar te brengen.

BooQent is hét platform voor aanbod van workshops door creatieve ondernemers!

Via BooQent bieden creatievelingen diensten als workshops en entertainment aan bedrijven, particulieren, onderwijsinstellingen en overheid.

Op BooQent kan je alle leuke workshops vinden voor jong en oud. De activiteiten op allerlei gebieden worden gegeven door creatief Nederland op de meest unieke en professionele wijze. Deze website is onderdeel van BooQent. BooQent bestaat uit een team van zeer ervaren workshopaanbieders.

Met hun kennis en ervaring willen zij vooral een platform creëren met de volgende eigenschappen:

  • Overzichtelijk
  • Kwalitatief
  • Transparant
  • Scherp geprijsd
Sfeer foto tijdens een Kickboks workshop
Sfeer foto tijdens een Salsa workshop
Sfeer foto tijdens een BMX workshop

Visie

Een gemakkelijke, slimme en betrouwbare manier om méér gebruikers en aanbieders van workshops bij elkaar te brengen. Gunstige en strategische technieken bouwen en deze blijven doorontwikkelen.

Missie

Simpelweg een geweldige ervaring kunnen boeken; waar en wanneer de gebruiker dat wil! Op deze manier de entertainmentmarkt toegankelijk(er) te maken voor gebruikers en groter voor aanbieders.

Waarom BooQent?

BooQent is ontstaan vanuit een verandering in de huidige entertainmentmarkt. Waar men vroeger direct bij een workshop uitvoerder of een artiest uitkwam, is het nu zo dat je in de meeste gevallen te maken hebt met een bureau of een tussenpersoon. Dit heeft voornamelijk te maken met de groei van het internet en met name internetondernemers.

Omdat het hier om een dienstensector gaat heb je niet te maken met grote investeringen. Een simpele website en een workshopdocenten bestand is in feite al genoeg om te starten. Dit is ook wat er in de afgelopen jaren is gebeurd. Een wildgroei aan online bedrijven die binnen dezelfde markt met hetzelfde aanbod aan het concurreren zijn met elkaar. Veel van dit soort bedrijven hebben weinig tot geen ervaring binnen de workshop- en evenementenbranche, wat natuurlijk weer invloed heeft op de ervaringen die plaatsvinden.

Onduidelijke communicatie en/of afspraken, prijs/kwaliteitsverhoudingen die niet in balans zijn, te hoge percentages, te dure workshops, niet haalbare beloftes en ga zo maar door. Wij hebben zelf jarenlange ervaring met het geven van workshops en kregen al deze klachten van klanten mee. Zo ontstonden de eerste ideeën om hier wat aan te doen. 

Voor zowel de aanbieders als degene die een workshop zoekt kan dit cruciaal zijn tijdens de uitvoering. In bijna alle gevallen gaat het om éénmalige workshops. Hier kan je dan niet het risico nemen dat je hele dag in duigen valt. Daarom hebben wij ook de volgende kernwaarden:

BooQent' waarden
Kwaliteit Transparant Betrouwbaar Simpel Veilig Snel
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.