Hoi, ik ben Ivo

Ik verzorg al 9 jaar workshops

Hi, Ik ben Ivo! Ik kom uit het altijd gezellige Eindhoven. Ik werk als professioneel fotograaf en verzorg verschillende fotografie workshops in Eindhoven en omgeving. Voor bedrijven en particulieren.

“Mijn eerste camera herinner ik me nog als de dag gisteren, zwart/wit film, plastic lens en handmatig doordraaien nadat ik een foto maakte. Als het fotorolletje eindelijk vol was, snel naar de fotowinkel om het te laten ontwikkelen en de foto’s af te laten drukken. Uiteindelijk na een paar dagen kon ik het resultaat bekijken. Later ben ik thuis zelf aan de slag gegaan met een doka. Met de huidige camera techniek gaat het tegenwoordig gelukkig eens stuk sneller, maar het bepalen van je standpunt en het maken van een goede compositie, het  kiezen van de brandpuntsafstand en een goede belichting is een kwestie van oefenen en veel ervaring. Deze ervaring deel ik graag met jullie tijdens één van mijn fotografie workshops.”

Ik hoop je binnenkort te zien tijdens een fotografie workshop in Eindhoven of wellicht bij jou op locatie. Alles is mogelijk in goed overleg. Neem een kijkje op mijn profiel en houd mijn aanbod in de gaten.1 recensie

Ivo scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • ES
  Esther Mol
  5.0/5

  Zei: "Veel kennis en vaardigheden!"
  Ivo het teamuitje laten organiseren. Super leuke locatie en goed verzorgde lunch geregeld. We hebben een enorm leuke dag gehad waarin we veel geleerd hebben over professionele foto’s maken met de smartphone. Ook hele leuke opdrachten gekregen. Aan het einde van de dag zelfs een prijsuitreiking voor de 3 beste foto’s. Zeker een aanrader! Veel kennis en vaardigheden!

  Ontdek deze activiteit 1d62-0d79-5ecc-3b35
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.