Hoi, ik ben Peter

Ik verzorg sinds kort workshops


Hi, mijn naam is Peter, ambachtelijk chocolatier uit Nijmegen en ik geef met veel passie verschillende chocolade workshops. Dit doe ik op een bijzondere plek. Hoog boven in een  prachtig oud pand, de Commanderie van Sint Jan uit 1196, is mijn chocolade-atelier. Een waar chocoladeparadijs. Kijk je uit het dakraam, dan heb je een prachtig zicht op de historische binnenstad van Nijmegen. 

Ik deel graag mijn kennis. Daarom is het atelier ook een leerplek voor iedereen die iets unieks wilt ervaren tijdens één van mijn workshops.

Ik heb een dijk van ervaring in het vak en heb al veel  bijzondere dingen mogen doen. Ik ben een enthousiaste vakman van wie je echt alles over chocolade en over bonbons maken kunt leren en de beste workshopleider die je je kunt wensen! Neem een kijkje op mijn profiel en wellicht tot jullie volgende uitje!


Mijn aanbod

Peter heeft nog geen aanbod.

4 recensies

Peter scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • YV
  Yvonne Van Eijk
  5.0/5

  Zei: "Hartelijk dank!"
  Vandaag 3-urige workshop bonbons maken gevolgd. Na de website gelezen te hebben had ik er goede verwachtingen van en die zijn meer dan waargemaakt. Wat een leuke middag, de informatie over de cacaoboon tot chocolade was erg interessant, uitleg bonbons maken erg goed en het resultaat is heerlijk. Hartelijk dank!

  Ontdek deze activiteit 56bd-a0a1-c747-581f
 • NI
  Nicky Duux
  5.0/5

  Zei: "Een aanrader"
  leuk leerzaam ervaren chocolatier een aanrader

  Ontdek deze activiteit dcc9-00d0-4c50-d022
 • TI
  Tiny van Weerdenburg
  5.0/5

  Zei: "In 1 woord super"
  Een goede uitleg ook een goede voorbereiding en een goede afronding. In 1 woord super. Een echte aanrader

  Ontdek deze activiteit 6393-b905-fe6d-9c8b
 • MA
  Marleen Pillen
  5.0/5

  Zei: "We hebben er veel van geleerd"
  Ontzettend leuke workshop gehad. We mochten veel proeven en zelf maken. Peter vertelde vol passie over zijn vakgebied. We hebben er veel van geleerd, dankjewel!

  Ontdek deze activiteit a29a-83fe-19f1-b132
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.