Hoi, ik ben Roos

Ik verzorg al 14 jaar workshops


Hallo ik ben Roos!  Als een solide, geaarde wilde Roos midden in de woestijn die bewogen wordt door de rythmes van een mysterieuze zandstorm. Dit is een metafoor om het bevrijdende gevoel van buikdansen te omschrijven. Het is meer dan een passie en juist een onderdeel geworden van mijn identiteit en een uitlaatklep van de verschillende karakteristieken die mijn maken tot wie ik ben. In 1991 beproefde ik de klassieke arabische dans en voordat ik het wist had ik de ware smaak te pakken.  Sindsdien heb ik veel geoefenen en workshops genomen om de danstechnieken te bemachtigen. Maar ik voel vooral dat het buikdansen overgaan is tot een natuurlijke vloeiende flow. 

In 2008 had ik dusdanig de ervaring en bekwaamheid gegenereerd om zelf les te gaan geven en andere te inspireren om zich te verdiepen in de belly dance stijl. Ik geniet er enorm van om les te geven en mensen over de streep te helpen om alles los te laten en de movement van de lichaam ongedwongen op de Arabische muziek te laat gaan. Bellydance heeft mij door de jaren geholpen op het gebied van zelfvertrouwen en het omarmen van mezelf. Ik voel me dankbaar dat ik mijn liefde en positieve energie op deze manier mag uiten en daarmee andere mag inspirenen.  


Het ironische is dat dit niet het enige is wat ik doe wat gerelateerd is aan ‘de buik’. Ik maakte in 2010 een brug naar Doula oftewel zwangerschap & bevallingscoach. Naast dat ik moeder ben van twee pracht meiden was ik als jonge meid altijd al gefascineerd in het proces tijdens de zwangerschap tot aan de bevalling. Hoe belangrijk de ontwikkelingsperiode is om samen met je partner en je baby in een positief synchrone lijn te groeien tot een wonderbaarlijke nieuwe fase in het leven.

 


Mijn aanbod

Roos heeft nog geen aanbod.

0 recensies

Roos heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.