Hoi, ik ben Sebastiaan

Ik verzorg al 27 jaar workshops

Mijn naam is Sebastiaan! Ik verzorg percussie- en djembeworkshops door heel Nederland. Met mijn achtergrond als muzikant in combinatie met een coachings en lichaamsgerichte psychotherapie opleiding verbind ik met hart en ziel groepen binnen bedrijven door middel van muziek. Samen muziek maken onder deskundige begeleiding.


Mijn aanbod

Sebastiaan heeft nog geen aanbod.

3 recensies

Sebastiaan scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • PA
  Patricia IJsbrandij
  5.0/5

  Zei: "Een groot compliment"
  Ik moet nog een groot compliment voor jou overbrengen. Vrijwel iedereen vond het fantastisch dat we binnen 1 minuut al wat trommelden. Dat hadden enkele al eens anders ervaren, waarbij het helemaal niet wilde lukken tijdens een hele sessie. Jouw begeleiding en aanpak was zo geweldig, dat het direct een leuke ervaring gaf.

  Ontdek deze activiteit d1bc-fef9-ed2b-e1fc
 • MA
  Manon Dettingmeijer
  5.0/5

  Zei: "Bedankt voor de samenwerking!"
  Sebastiaan heeft achttien Djembé workshops voor Zorgwerk medewerkers gegeven door het land. Sebastiaan is betrouwbaar, weet iedere sessie af te stemmen op het niveau van de groep en maakt van iedere sessie een feestje. Bedankt voor de samenwerking!

  Ontdek deze activiteit 6b63-11a1-8d00-e85b
 • HE
  Helena Struik
  5.0/5

  Zei: "Heerlijke middag!"
  Heerlijke middag met ongekende gezelligheid. Sebastiaan gaf de ruimte om ook te kunnen “freestylen”. We wisten niet dat de djembe workshop zo relaxed en leuk kon zijn en dan nog gave muziek produceren ook met zijn allen. Echt een aanrader om dit te doen!

  Ontdek deze activiteit 37e8-3ee1-efc1-fc3e
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.