Hoi, ik ben Valleri

Ik verzorg al 11 jaar workshops

Nieuwe maatregels in verband met Covid-19

Wij verzorgen kookworkshops voor maximaal 15 personen. Zelf bieden wij schone en hygiënische gelaatschermen en handschoenen aan. Als extra maatregel kunt u zelf zorgen voor een mondkapje. Deze gebruiken wij tijdens de kookworkshop. Tijdens het diner houden we ook rekening met 1,5 meter afstand. Met alle maatregelen die wij moeten nemen, zorgen wij uiteraard een voor een gezellige Surinaamse dag of avond!

Surinaamse Kookworkshops

Surinaams leren koken? Tijdens een Surinaamse kookworkshop neem ik u mee op een culinaire reis naar Suriname. Door mijn verschillende culturele achtergronden heb ik, van jongs af aan, al authenthieke gerechten uit de verschillende Surinaamse keukens leren koken. Koken is mijn passie en uiteraard hou ik van lekker eten!

Onze Surinaamse kookworkshops zijn perfect voor bijvoorbeeld een afdelingsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, relatie uitje, vriendenavond of familiereünie. Wij zorgen voor de benodigde ingrediënten en recepten. Samen maken we dan de lekkerste gerechten waarbij je een culinaire reis maakt naar Suriname met echte authentieke en pure smaken zoals de Surinamers dat kennen. Verder verzorgen wij verschillende kookworkshops voor groepen van 8 tot 25 personen. Beleef deze Surinaamse culinaire reis door samen te koken, eten maar bovenal genieten! 

Verder hebben we aandacht voor, gezond eten, verspilling van voedsel en pure ingrediënten tijdens onze kookworkshops. 

De Surinaamse keuken kent heel veel verschillende ingrediënten, kruiden en smaken. U krijgt tijdens de workshop daarom ook uitleg hierover én u leert de fijne kneepjes. Tijdens een kookworkshop maakt u kennis met de Surinaamse keuken, proeft u ingrediënten, leert u gerechten maken, dineert u samen maar bovenal gezelligheid. 

U hoeft geen chef-kok te zijn om lekker Surinaams te leren koken!


Mijn aanbod

Valleri heeft nog geen aanbod.

0 recensies

Valleri heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.