Audio
Radio Maken met Jan-Paul

Ga LIVE de strijd met elkaar aan tijdens mijn Online RadioQuiz!

Een origineel online kennisspel om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

1 uur

Deelnemers

4-20

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Teams

25,- per persoon

Start aanvraag

Een origineel online kennisspel om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s

Hoeveel weet je van muziek? Herken jij de fragmenten? Wat is je kennis over het nieuws? En op zoek naar een leuke activiteit waar iedereen op afstand aan kan deelnemen? Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s in dit originele online kennisspel, in de vorm van een radioqui...

Hoeveel weet je van muziek? Herken jij de fragmenten? Wat is je kennis over het nieuws? En op zoek naar een leuke activiteit waar iedereen op afstand aan kan deelnemen?

Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s in dit originele online kennisspel, in de vorm van een radioquiz met bekende radiospellen. Inclusief fragmenten, opgaven, jingles en een enthousiaste presentator. Elke ronde heeft een ander spelvorm en categorie. Degene met de meeste juiste antwoorden is de winnaar!

Ook is er een verrassingsronde, waarbij je zelf het onderwerp bepaalt en meehelpt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een reeks quizvragen over je collega’s of vrienden, een bedrijfssector, de leukste momenten op de werkvloer, of over de jarige/bruid/bruidegom.

De Online RadioQuiz werkt m.b.v. online videodienst Microsoft Teams. Iedereen met een computer met webcam en (telefoon)headset, en een stabiele internetverbinding, kan op afstand deelnemen.

Zin in een proefronde om te oefenen?
Start de video hieronder en speel een gratis ronde ‘De Stemband’ in de categorie Entertainment. Je krijgt 8 stemmen te horen. De vraag is: Wie is het? Je hebt 20 seconden bedenktijd per fragment. Op het einde zie je alle antwoorden. Succes!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Live
  • Fun
  • Presentator

Wat is inbegrepen?

  • Radiospellen
  • Fragmenten
  • Opgaven

Waar moet ik zelf voor zorgen?

  • Computer, telefoon of tablet
  • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Microsoft Teams gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Microsoft Teams

Dit kun je verwachten

Profielfoto van Jan-Paul

Sinds kort actief

Jan-Paul Grootentraast

Over de aanbieder

Hallo! Ik ben Jan Paul, allround professioneel voice-over en stemacteur en breed inzetbaar. Ik ben te horen in vele radio- en tv commercials, bedrijfsfilms, animaties en instructievideo’s....

Profiel

Telefoonnummer
0641682509

0 recensies

Jan-Paul heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.