Audio
Hoorspel maken met Jan-Paul

Hoorspel maken met een professional

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in deze workshop ‘Hoorspel maken’.

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

2 uur

Deelnemers

4-20

Leeftijd

12 t/m 100 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Skype

30,- per persoon

Start aanvraag

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in deze workshop ‘Hoorspel maken’.

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in deze workshop ‘Hoorspel maken’. De groep gaat online aan de slag met een verhaal en script voor een hoorspel. Het mag zo gek, fantasierijk en creatief mogelijk. Iedereen krijgt een rol in het verhaal en met behulp van leuke ste...

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in deze workshop ‘Hoorspel maken’. De groep gaat online aan de slag met een verhaal en script voor een hoorspel. Het mag zo gek, fantasierijk en creatief mogelijk. Iedereen krijgt een rol in het verhaal en met behulp van leuke stemmen en geluidseffecten komt het verhaal tot leven.

In de workshop wordt je uitgedaagd je stem op verschillende manieren te gebruiken en te stemacteren. Verleg je grenzen, stap uit je comfort zone en creëer jouw eigen karakter. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet belangrijk.

Na afloop ontvangt iedereen het hoorspel als audiobestand.

De workshop wordt gegeven door een enthousiaste en ervaren workshopbegeleider m.b.v. online videodienst MicrosoftTeams. De begeleider werkt vanuit een professionele studio. Iedereen met een computer met webcam en (telefoon)headset, en een stabiele internetverbinding, kan op afstand deelnemen.

Ook grote groepen kunnen deelnemen. In overleg worden de deelnemers verdeeld in kleinere groepen met elk een eigen hoorspel. Zo kan vervolgens de groep met ‘het leukste hoorspel’ worden uitgeroepen tot winnaar.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Grote groepen korting

Waar moet ik zelf voor zorgen?

  • Computer, telefoon of tablet
  • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Skype gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Skype
Profielfoto van Jan-Paul

Sinds kort actief

Jan-Paul Grootentraast

Over de aanbieder

Hallo! Ik ben Jan Paul, allround professioneel voice-over en stemacteur en breed inzetbaar. Ik ben te horen in vele radio- en tv commercials, bedrijfsfilms, animaties en instructievideo’s....

Profiel

Telefoonnummer
0641682509

0 recensies

Jan-Paul heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.