Ambacht
Acrobatiek met Ilonka

Online Workshop Naaldvilten

Maak je eigen kunstwerk met wol

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

2 uur

Deelnemers

1-3

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Zoom

30,- per persoon

Start aanvraag

Maak je eigen kunstwerk met wol

Hoi, mijn naam is Ilonka en in deze online workshop leer ik je wat naaldvilten is. Voor deelnemers die al verder zijn ben ik een vraagbaak om samen een groter project te maken of technieken uit te leggen om verder te komen. Voor beginners kun je in één workshop al een eenvoud...

Hoi, mijn naam is Ilonka en in deze online workshop leer ik je wat naaldvilten is. Voor deelnemers die al verder zijn ben ik een vraagbaak om samen een groter project te maken of technieken uit te leggen om verder te komen.
Voor beginners kun je in één workshop al een eenvoudig project maken. Als het iets moeilijker is, dan maken we gewoon nog een afspraak om het af te maken in een tweede workshop of we werken het zo af dat je dit zelf kunt af maken. Dit bespreken we vooraf en is afhankelijk van het projectje en jouw vaardigheden.
Vanaf half augustus is deze workshop ook weer bij mij op locatie in Lisse mogelijk (afhankelijk van de corona ontwikkelingen natuurlijk)

Goed om te weten

Waar moet ik zelf voor zorgen?

  • Computer, telefoon of tablet
  • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Zoom gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Zoom
Profielfoto van Ilonka

5 jaar actief

Ilonka Kraaijeveld

Over de aanbieder

Hoi, mijn naam is Ilonka en ik ben een creatief persoon die veel hobby's kent. Tekenen, kleien, beeldhouwen, viltbloemen maken en naaldvilten. Dit laatste is sinds 2016 mijn hobby geworden en...

Profiel

Telefoonnummer
0648320642

0 recensies

Ilonka heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.