Doe-Het-Zelf
Beleggen met Emiel

Workshop beleggen in Bitcoin en Cryptocurrencies

Workshop Bitcoin voor beginners en gevorderden. Leer traden als een pro!

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

3 uur

Deelnemers

5-30

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Skype

95,50 per persoon

Start aanvraag

Workshop Bitcoin voor beginners en gevorderden. Leer traden als een pro!

Altijd al succesvol willen leren beleggen en traden, maar geen idee hoe je moet beginnen? Droom jij ook over een nieuwe auto, huis of toch die extra vakantie dit jaar naar een warm en zonnig land? Dan is deze workshop iets voor jou! Mijn naam is Emiel en tijdens deze workshop beleggen in b...

Altijd al succesvol willen leren beleggen en traden, maar geen idee hoe je moet beginnen? Droom jij ook over een nieuwe auto, huis of toch die extra vakantie dit jaar naar een warm en zonnig land? Dan is deze workshop iets voor jou!
Mijn naam is Emiel en tijdens deze workshop beleggen in bitcoin leer ik jou traden als een echte pro. In deze tijden van financiële onzekerheid en alle geldende quarantaine maatregelen is actief beleggen/traden de ideale manier om (extra) inkomen te verdienen vanuit huis.
Met meerdere jaren ervaring als marktanalist, belegger en actief trader leer ik jou alle fijne kneepjes van het vak. We beginnen de workshop/cursus met een korte intro over het onderwerp en de basisaspecten die bij het beleggen en traden komen kijken. Na de uitleg gaan we aan het echte werk beginnen, de technische analyse. Aan het einde van de cursus ben je een echte pro en weet jij hoe je vrijwel risicovrij het maximale uit jou geld kan halen.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Altijd afgestemd op niveau deelnemer
  • Investering in jezelf

Waar moet ik zelf voor zorgen?

  • Computer, telefoon of tablet
  • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Skype gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Skype
Profielfoto van Emiel

1 jaar actief

Emiel de Barbanson

Over de aanbieder

Met geld maak je geld dat weten we allemaal. Hoi, mijn naam is Emiel uit het bourgondische Etten-Leur en ik ben al jaren bezig met actief beleggen, technische analyse en cryptocurencies. Tijdens...

Profiel

Telefoonnummer
+31622127760

0 recensies

Emiel heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.