Soap Acteren met Aysegül

Acteer zoals in je lievelings soap

Verdwaal in je rol als acteur

Prijs p.p.

€ 32,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

12-50

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Podiumkunst

Verdwaal in je rol als acteur

De workshop soap acteren is een geweldige uitdaging waarin jullie bezig zullen zijn met beweging, verbale en non verbale communicatie. Hoi, mijn naam is Aysegül tijdens deze interactieve workshopshop bied ik jullie in een toegankelijke sfeer de handvatten hoe je ongedwongen kunt impro...

De workshop soap acteren is een geweldige uitdaging waarin jullie bezig zullen zijn met beweging, verbale en non verbale communicatie. Hoi, mijn naam is Aysegül tijdens deze interactieve workshopshop bied ik jullie in een toegankelijke sfeer de handvatten hoe je ongedwongen kunt improviseren. Met plezier vooropgesteld maken we er een super dag van! 

De workshop soap acteren begint met een leuke en interactieve warming-up om jullie lekker los te krijgen! Vervolgens gaan we aan de slag met allerlei improvisatie oefeningen waarvan het accent specifiek ligt op technieken zoals; op het toneel durven staan afzonderlijk van een concept of idee, suggesties en ideeën van anderen leren aannemen, positieve instelling en houding aannemen, angsten confronteren en in het hier en nu durven te acteren. Theatersport biedt jullie diverse competenties zoals teambuilding, werken aan zelfvertrouwen en grenzen te verleggen zonder er veel bij na te denken, actie te ondernemen en volledig in te gaan op het spel. Samen hebben jullie positieve invloed op elkaar en dat biedt weer de ruimte om elkaar te laten schitteren.    

Ik verzorg deze workshop bij jullie op locatie door heel Nederland. Boek mijn soap acteren workshop en laten we snel de details en de invulling bespreken.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Zelfontwikkeling
  • Fun
  • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

  • Presentatie
  • Oefeningen
  • Scripts

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Aysegül

Sinds kort actief

Aysegül

Over de aanbieder

Hoi, ik ben Aysegül. Ik begon al vroeg met het ontwikkelen van mijn acteer- en muzikaal talent en heb ik het kunnen schoppen tot het professionele vak. Na het behalen van mijn bachelor...

Profiel

Telefoonnummer
0613660696

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/acteer-zoals-in-je-lievelings-soap-cf541&ref=1106

0 recensies

Aysegül heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.