Bier proeven met Ivo

Bier Proeven samen met een echte Biersommelier

Samen bier ervaren

Prijs p.p.

€ 29,50

Duur

2,5 uur

Deelnemers

15-60

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Dranken Proeverijen

Samen bier ervaren

Ben jij op zoek naar een originele en lekkere activiteit? Mijn workshop bier proeven is gezellig, informeel, lekker, verrassend en geschikt voor elke gelegenheid. Er bestaat een bier voor elke smaakwens, want bier is ontzettend divers. Voor welke gelegenheid ben jij op zoek?  Ik kan op...

Ben jij op zoek naar een originele en lekkere activiteit? Mijn workshop bier proeven is gezellig, informeel, lekker, verrassend en geschikt voor elke gelegenheid. Er bestaat een bier voor elke smaakwens, want bier is ontzettend divers. Voor welke gelegenheid ben jij op zoek? 

Ik kan op elke locatie in Nederland een bierproeverij organiseren. Ik neem alle benodigdheden mee om een geweldige bier ervaring te verzorgen. Ik zorg voor mooie bierglazen, speciaal geschikt voor bierproeven. Mijn proeverijen zijn te boeken vanaf 15 personen. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Bier proeven op maat
Ik geloof niet in een statisch verhaal, maar in een dynamische, leuke, gezellige activiteit waarin veel ruimte is voor vragen en verhalen. 

Blind bier proeven
Wat is het lekkerste pilsje? Hoe goed kan je echt proeven? In deze bierproeverij ga je zes pilseners proeven, zodat de onderlinge verschillen goed waarneembaar zijn. Vervolgens ga je ze blind proeven. Voor eens en voor altijd wordt duidelijk wat voor jou het lekkerste pils is.

Biologische bier proeven
Lekker en verantwoord bier proeven met behoud van de planeet! Maak kennis met verschillende biologische bieren. 

Low & No alcohol proeverij
Deze bierproeverij heeft veel aandacht voor de grootste biertrend van dit moment: low en no alcohol bieren. Tijdens deze groepsactiviteit laten we zien dat bieren met weinig of geen alcohol bijzonder smaakvol kunnen zijn. 

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Nijmegen

Profielfoto van Ivo

Sinds kort actief

Ivo

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Ivo! Ik  ben een onafhankelijke biersommelier, Certified Cicerone®, trainer en ambassadeur van mooie bieren. Samen met mijn collega’s lever ik verschillende diensten...

Profiel

Telefoonnummer
0242022369

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/bier-proeven-samen-met-een-echte-biersommelier-4d64a&ref=1232

0 recensies

Ivo heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.