Tas maken met Ilja

Creativiteit met de Workshop Ibiza Tas Pimpen!

Haal het Ibiza gevoel in huis!

Prijs p.p.

€ 35,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Mode en design

Haal het Ibiza gevoel in huis!

Hoi, mijn naam is Ilja en tijdens mijn workshop Ibiza tas maken gaat iedereen zijn eigen unieke Ibiza tas pimpen. Naast dat het erg leuk is om een eigen tas te maken, is de tas natuurlijk ook super handig als shopper, boodschappentas, lectuur mand of strandtas. Tijdens mijn workshop gaan ...

Hoi, mijn naam is Ilja en tijdens mijn workshop Ibiza tas maken gaat iedereen zijn eigen unieke Ibiza tas pimpen. Naast dat het erg leuk is om een eigen tas te maken, is de tas natuurlijk ook super handig als shopper, boodschappentas, lectuur mand of strandtas.

Tijdens mijn workshop gaan we aan de slag met verschillende materialen. Denk hierbij aan sjablonen, verf, knopen, glitters en linten. Ik ga je helpen met het omtoveren van een "saaie" standaard Ibiza tas tot een ware eyecatcher!

Ben je dus opzoek naar een creatieve invulling van jullie volgende vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendinnenuitje of familiedag dan is dit de ideale workshop. Nadat we 2 uur lekker creatief bezig zijn geweest gaat iedereen ook nog eens met een leuke tastbare herinnering naar huis. De workshop kan bij mij op locatie plaatsvinden in Leuvenheim, maar is erg mobiel en kan net zo makkelijk bij jullie op locatie worden verzorgd.

Heb je vragen? Stel ze gerust en wellicht tot snel!

Goed om te weten

Wat is inbegrepen?

  • Ibiza tas
  • Sjablonen
  • Verf
  • Knopen
  • Glitters
  • Linten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.29 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Leuvenheim

Profielfoto van Ilja

Sinds kort actief

Ilja Wensink

Over de aanbieder

Hoi, mijn naam is Ilja! Ik woon in het pittoreske Leuvenheim en ik verzorg al jaren met veel passie leuke creatieve workshops. Na 9 jaar als HR coördinator in Arnhem gewerkt te hebben vond ik...

Profiel

Telefoonnummer
0683974328

0 recensies

Ilja heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.