Kidsdance met Dikkie

Dansen of los gaan op de leukste muziek met de Kids Dance workshop

Van dansen wordt iedereen happy!

Prijs p.p.

€ 33,-

Duur

1 uur

Deelnemers

5-20

Leeftijd

5 t/m 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Kinderdans

Van dansen wordt iedereen happy!

Kinderen vroeg kennis laten maken met dansen is goed voor hun motoriek en voor hun algemene ontwikkeling. Dansen is plezier voor jong en oud en dat is wat ik tijdens deze workshop over wil brengen. De kids gaan aan de slag met ritme en verschillende dansspelletjes. Een uurtje lekker bewegen op e...

Kinderen vroeg kennis laten maken met dansen is goed voor hun motoriek en voor hun algemene ontwikkeling. Dansen is plezier voor jong en oud en dat is wat ik tijdens deze workshop over wil brengen. De kids gaan aan de slag met ritme en verschillende dansspelletjes. Een uurtje lekker bewegen op een leuke manier, dat is wat deze workshop te bieden heeft. 

De workshop begint met een kennismakingsrondje en een goede warming up. Vervolgens leren de kinderen aan de hand van verschillende oefeningen en spelletjes ritmegevoel te ontwikkelen en dansbewegingen. Alles gaat uiteraard zonder dwang, niets moet, alles mag. Hierna begin ik met het aanleren van een makkelijke en leuke choreochrafie, uiteraard kunnen we deze na de workshop presenteren aan alle papa's en mama's.

Ik verzorg de kidsdance workshop bij mij op locatie in Nieuw-Amsterdam of in heel Friesland & Groningen bij jullie op locatie. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Plezier staat centraal

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Profielfoto van Dikkie

Sinds kort actief

Dikkie

Over de aanbieder

Hallo Allemaal, Mijn naam is Dikkie! Sinds 1998 ben ik fulltime bezig met Breakdance en Graffiti en geef ik door heel Nederland workshops en optredens. Onder de naam Mad D werd ik ontdekt in...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/dansen-of-los-gaan-op-de-leukste-muziek-met-de-kids-dance-workshop-b8c48&ref=1130

0 recensies

Dikkie heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.