Kickboksen met Belaid

De leukste kickboks workshop voor kinderen!

Op een speelse manier bezig zijn met weerbaarheid!

Prijs p.p.

€ 19,95

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

10 t/m 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Vechtsport

Op een speelse manier bezig zijn met weerbaarheid!

Kickboksen is afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de jeugd. Dit heeft voornamelijk te maken door de grote aanwezigheid van Nederlanders die wereldwijd met succes actief zijn op het hoogste podium. Hoi mijn naam is Belaid en vanuit mijn achtergrond als jongerenwerker heb ik een s...

Kickboksen is afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de jeugd. Dit heeft voornamelijk te maken door de grote aanwezigheid van Nederlanders die wereldwijd met succes actief zijn op het hoogste podium.

Hoi mijn naam is Belaid en vanuit mijn achtergrond als jongerenwerker heb ik een speciale kickboks workshop ontwikkeld waarbij het draait om zelfvertrouwen, zelfverdediging en techniek. Op een speelse en didactische wijze leer ik de kinderen veel bij over respect en discipline. We beginnen de kickboks workshop met een interactieve introductie en natuurlijk een goede warming up. Zodra iedereen goed warm is,  trekken we de handschoenen aan en gaan wij aan de slag met de verschillende stoottechnieken. Wanneer deze er goed in zitten is het tijd om de trapkussens erbij te pakken, want in tegenstelling tot het boksen mag je tijdens kickboksen ook je benen en knieën gebruiken. De kids kunnen zich tijdens mijn activiteit helemaal uitleven en voldaan terug kijken op een leuke dag. Ik probeer tijdens mijn workshops iedereen actief deel te laten nemen, ik hou de workshop laagdrempelig en daardoor ook toegankelijk voor alle leeftijden. 

Ben jij opzoek naar een gepassioneerde sportcoach voor een geslaagde kinderactiviteit dan ben ik de juiste persoon. Ik kan de workshop op elke gewenste locatie komen verzorgen. Heb je nog vragen? Stuur mij een bericht.

Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

  • Laagdrempelig
  • Speciaal voor kids
  • Uitdagend
  • Leerzaam
  • Spannend
  • Focus op respect

Wat is inbegrepen?

  • Trapkussens
  • Bokshandschoenen
  • Muziek

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie (€20)
Adres: Etten-Leur
Locatiekosten: € 20

Profielfoto van Belaid

18 jaar actief

Belaid

Over de aanbieder

Hi ik ben Belaid uit het gezellige Etten-leur! Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van leuke activiteiten voor kinderen en jongeren. In het dagelijkse leven ben ik...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/de-leukste-kickboks-workshop-voor-kinderen-36ee4&ref=1143

0 recensies

Belaid heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.