Breakdance met Dikkie

Een breakdance ervaring van een Old Skool b-boy

Een energieke & overweldigende breakdance workshop!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

5 t/m 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Urban

Een energieke & overweldigende breakdance workshop!

Iedereen vanaf 5 jaar kan bij mij terecht voor een energieke en overweldigende  breakdance workshop! Hallo mijn naam is Dikki en met jaren aan ervaring en expertise speel ik gericht in op niveau, leeftijd en pas me aan op de gelegenheid. Tijdens mijn workshop leer ik jullie niet alleen maar...

Iedereen vanaf 5 jaar kan bij mij terecht voor een energieke en overweldigende  breakdance workshop! Hallo mijn naam is Dikki en met jaren aan ervaring en expertise speel ik gericht in op niveau, leeftijd en pas me aan op de gelegenheid. Tijdens mijn workshop leer ik jullie niet alleen maar breakdancen maar het gaat gepaard met samen spelen, zelfvertrouwen, fun, zelfontwikkeling, flexibiliteit en fysieke uitdagingen.  Ik zorg ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft en makkelijk mee kan doen. 

We dansen op Hiphop oftewel B-boy mixtapes, speciaal ritmische muziek voor breakdance battles.  Met mijn enthousiasme en liefde voor Hiphop vertel ik jullie graag in het kort waar breakdancen vandaan komt. En daarmee creëer ik graag een sfeer waarbij iedereen zich een echte ‘B-boy en B-girl’ zal  voelen. Stap voor stap neem ik jullie geleidelijk mee in de breakdance moves en het voetenwerk totdat iedereen het onder de knie heeft. We sluiten de training af met een vette breakdance battle om elkaar uit te dagen en te laten zien welke powermoves, freezes, top rock of andere moves jullie hebben geleerd. 

 Ik verzorg de breakdance workshop bij mij op locatie in Nieuw-Amsterdam of overal in Friesland & Groningen bij jullie op locatie. Tot snel!

 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Laagdrempelig
  • Fun
  • Energiek
  • Sixstep
  • Freeze

Wat is inbegrepen?

  • Muziek
  • Choreografie
  • Eindpresentatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Nieuw-amsterdam

Profielfoto van Dikkie

Sinds kort actief

Dikkie

Over de aanbieder

Hallo Allemaal, Mijn naam is Dikkie! Sinds 1998 ben ik fulltime bezig met Breakdance en Graffiti en geef ik door heel Nederland workshops en optredens. Onder de naam Mad D werd ik ontdekt in...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/een-breakdance-ervaring-van-een-old-skool-b-boy-d9a27&ref=1129

0 recensies

Dikkie heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.