Visagie met Tiny

Workshop Visagie voor elke gewenste gelegenheid!

Tips en trucs van een make-up specialist

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-30

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Make-up

Tips en trucs van een make-up specialist

Visagie is een ander woord voor make-up aanbrengen. Make-up geeft een positieve bijdrage aan het uiterlijk en is er voor iedere gelegenheid. Tijdens de visagie workshop leer ik jullie stapsgewijs hoe je make-up aan kunt brengen en waar je op moeten letten. Daarnaast behandel ik allerlei hand...

Visagie is een ander woord voor make-up aanbrengen. Make-up geeft een positieve bijdrage aan het uiterlijk en is er voor iedere gelegenheid. Tijdens de visagie workshop leer ik jullie stapsgewijs hoe je make-up aan kunt brengen en waar je op moeten letten. Daarnaast behandel ik allerlei handige tips en trucs om zo tot een natuurlijk resultaat te komen.

Of je nu meer wilt weten over make-up of je vaardigheden wilt verbeteren, deze ervaring is een leuke workshop voor jong & oud. Als make-up specialist geef ik jullie tal van tips en trucs over hoe je dag- en avondlooks kunt doen en hoe je je huidverzorgingsroutines kunt verbeteren.

Na afloop van de workshop hebben de deelnemers meer kennis over welke make-up en welke kleuren het beste aansluiten hij hun eigen gezichtstype en kunnen ze zichzelf opmaken op een nette manier.

Ik stem de vorm van de workshop volledig af op het niveau van de deelnemers. Of het nou gaat om een losse workshop, een workshopdag of om een groots evenement, de leukste visagie workshop van Nederland boek je bij mij!

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda

Profielfoto van Tiny

Sinds kort actief

Tiny

Over de aanbieder

Hallo allemaal! Ik ben Tiny en ik verzorg al jaren met veel plezier visagie & make-up workshops voor jong en oud. Ik ben voornamelijk in het onderwijs actief, maar ook voor kinderfeestje,...

Profiel

Telefoonnummer
0650842551

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/een-workshop-visagie-voor-jong-oud-d9705&ref=1225

0 recensies

Tiny heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.