Zumba met Pim

Ervaar een totale workout met mijn Zumba Experience

Schud die heupen lekker los!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

8 t/m 75 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Latijns-amerikaans

Schud die heupen lekker los!

Ben je op zoek naar een workshop waarin muziek en plezier centraal staan? Denk dan eens aan workshop zumba ! In deze workshop leer ik, Pim, jullie de basis van zumba en gaan we samen heerlijk bewegen op de lekkerste muziek. Gebaseerd op bewegingen uit de salsa, merengue en andere Latijns-...

Ben je op zoek naar een workshop waarin muziek en plezier centraal staan? Denk dan eens aan workshop zumba! In deze workshop leer ik, Pim, jullie de basis van zumba en gaan we samen heerlijk bewegen op de lekkerste muziek. Gebaseerd op bewegingen uit de salsa, merengue en andere Latijns-Amerikaanse dansen schudden we onze heupen lekker los. Reken maar dat je daar vrolijk van wordt!

We starten de workshop zumba met een korte kennismaking en natuurlijk een warming-up, om de spieren lekker los te maken. Hierna leg ik jullie de basisbewegingen uit en gaan we deze in de praktijk brengen op het ritme van de muziek. We gebruiken verschillende soorten muziek, waarbij het ritme steeds een tikkeltje sneller gaat en de dans steeds intensiever wordt. Heb je geen ervaring? Dat is geen enkel probleem, je kan niks fout doen, het belangrijkste is dat je plezier hebt en lekker beweegt! We ronden de workshop zumba af met een ontspannende cooling-down.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Sportief

Wat is inbegrepen?

  • Muziek

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Bergen Op Zoom

Profielfoto van Pim

Sinds kort actief

Pim

Over de aanbieder

Hallo! Ik ben Pim Fontijn en woon in Bergen op Zoom, Noord-Brabant. Ik ben lid van dancrew ZIN ™ sinds september 2009 en ik ben absoluut dol op het geven van workshops. De reden is simpel:...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/ervaar-een-totale-workout-met-mijn-zumba-experience-d22bb&ref=1172

0 recensies

Pim heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.