Graffiti met Koen

Graffiti om de teambuilding te bevorderen!

Leuk voor grote groepen

Prijs p.p.

€ 49,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

12-100

Leeftijd

10 t/m 80 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Leuk voor grote groepen

Hoi mijn naam is Koen en onder mijn leiding ontdekken jullie in de workshop Graffiti dat het meer is dan alleen maar een beetje verf spuiten op plaatsen waar dat eigenlijk verboden is. Echte graffiti kunstenaars ontwerpen hun teksten en tekeningen met zorg en gaan pas met de verfspuit aan de...

Hoi mijn naam is Koen en onder mijn leiding ontdekken jullie in de workshop Graffiti dat het meer is dan alleen maar een beetje verf spuiten op plaatsen waar dat eigenlijk verboden is. Echte graffiti kunstenaars ontwerpen hun teksten en tekeningen met zorg en gaan pas met de verfspuit aan de slag als ze weten wat ze gaan doen. Wil jij leren hoe je de mooiste graffiti kan maken? Volg dan met vrienden, collega’s of klasgenoten deze leuke graffiti workshop.

Eerst krijg je uitleg over wat graffiti precies is en hoe het is ontstaan. Vervolgens gaan we in tweetallen of groepjes aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Dit ontwerp mag je uiteraard uitvoeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hardboard panelen van 60 x 60 cm of 60 x 120 cm. Deze panelen mogen aan het einde van de workshop mee naar huis worden genomen. Je kunt bij wijze van aanvulling op de workshop ook professionele foto’s laten maken of een leuke mood video. Je kunt de workshop volgen op de vaste locatie in Breda, maar het kan ook op een locatie naar keuze in geheel Nederland en België.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Altijd maatwerk
  • Voor jong en oud
  • Bij jullie op locatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Koen

Sinds kort actief

Koen

Over de aanbieder

Hoi, ik ben Koen! Ik ben een ware creatieveling en ondernemer uit het Brabantse Etten-Leur. Ik ontwikkel en biedt al 10 jaar workshops over heel Nederland en België, waarbij ik iedereen...

Profiel

Telefoonnummer
0614314305

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/graffiti-om-de-teambuilding-te-bevorderen-b9724&ref=1139

0 recensies

Koen heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.