Graffiti met Ruben

Graffiti Workshop in Leeuwarden verzorgd door een plaatselijke kunstenaar

Artistieke vrijheid om te maken wat jij zelf wilt

Prijs p.p.

€ 19,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

Max. 10

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Artistieke vrijheid om te maken wat jij zelf wilt

Op zoek naar een toffe Graffiti Workshop in de omgeving van Leeuwarden? Ik, Ruben, ben een professioneel graffiti kunstenaar gevestigd in Leeuwarden, Friesland. Ik maak al meer dan een decennium graffiti street-art waarbij ik voornamelijk werk met het gebruik van echte graffiti spuitbussen. Ook ...

Op zoek naar een toffe Graffiti Workshop in de omgeving van Leeuwarden? Ik, Ruben, ben een professioneel graffiti kunstenaar gevestigd in Leeuwarden, Friesland. Ik maak al meer dan een decennium graffiti street-art waarbij ik voornamelijk werk met het gebruik van echte graffiti spuitbussen. Ook heb ik inmiddels meer dan 5 jaar workshops gegeven voor verschillende doelgroepen en gelegenheden.

Tijdens mijn workshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van graffiti letters. Dit wordt ook wel "Lettering" genoemd. Je kan een woord, naam, logo, slogan of bijvoorbeeld een afkorting maken. Mocht je liever iets anders maken, ook geen probleem. Tijdens mijn workshop krijg je de artistieke vrijheid om te maken wat jij zelf wilt.

Ik reis door heel Friesland, maar ontvang jullie natuurlijk het liefste in mijn eigen stad Leeuwarden. De workshop kan op één van de vele legale graffiti vrijplaatsen in Leeuwarden worden verzorgd. Naast de workshop kan ik jullie ook een stukje achtergrond informatie geven over de prachtige kunstwerken die je allemaal in de stad tegenkomt. Ik ben gespecialiseerd in het onderwijzen van graffitikunst en -lettering en kan een workshop op maat maken om aan uw behoeften te voldoen. Ik werk met een netwerk van andere graffiti artiesten, dus ik kan een extra paar handen regelen, indien nodig. 

Ik zorg tijdens mijn workshops voor alle materialen. Denk aan; spuitbussen, caps, poncho's, canvasdoeken, afdekzeil en schetsmaterialen. 

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Wil je direct een optie plaatsen voor een graffiti workshop in Leeuwarden, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Creatief
  • Artistiek
  • Laagdrempelig

Wat is inbegrepen?

  • Spuitbussen
  • Poncho's
  • Caps
  • Zeil
  • Canvas
  • Locatie Leeuwarden

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Leeuwarden, Nederland

Profielfoto van Ruben

Sinds kort actief

Ruben

Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Ruben. Ik kladde al sinds de basisschool schriften en tafels vol met teksten en symbolen. Inmiddels is ben ik 25 jaar en verzorg al ruim 8 jaar uiteenlopende activiteiten...

Profiel

Telefoonnummer
0645396578

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/graffiti-workshop-in-leeuwarden-verzorgd-door-een-plaatselijke-kunstenaar-a2c76&ref=1222

0 recensies

Ruben heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.