Graffiti met Hubert

Graffiti Workshop van een echte Leidse Street-Art Kunstenaar!

Ik neem je mee in de wereld van de Graffiti Kunst

Prijs p.p.

€ 32,50

Duur

2 uur

Deelnemers

8-100

Leeftijd

Vanaf 9 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Ik neem je mee in de wereld van de Graffiti Kunst

Wil jij samen met je collega’s, vrijgezellen, vrienden of jongerenwerk een unieke workshop volgen? Dat kan in Leiden of bij jouw op locatie! De graffiti workshop zorgt voor plezier, enthousiasme, creatie, samenwerking en teambuilding. Tijdens mijn 2 uur durende street-art experienc...

Wil jij samen met je collega’s, vrijgezellen, vrienden of jongerenwerk een unieke workshop volgen? Dat kan in Leiden of bij jouw op locatie! De graffiti workshop zorgt voor plezier, enthousiasme, creatie, samenwerking en teambuilding. Tijdens mijn 2 uur durende street-art experience maken jij en je gezelschap kennis met de basis van graffiti.

Ik vertel je graag over de geschiedenis van graffiti, en leer jullie de basis vaardigheden van het graffiti spuiten door middel van oefeningen. Ik geef jullie de ruimte om te gaan brainstormen zodat jullie samen, of ieder voor zich een echt kunstwerk kunnen maken.

Ik laat jullie zoveel mogelijk zelf en in teamverband doen, maar stuur daar waar nodig is bij. Ik ga veilig te werk en dek de omgeving zoveel mogelijk af. De verf ruikt een beetje, dus liever werk ik buiten, maar binnen kan ook. Ook verzorg ik alle materialen zoals ezels, canvasdoeken, oefenplaten en beschermende kleding. Uiteraard ook de spuitbussen met alle kleuren van de regenboog. Je hoeft dus nergens aan te denken.

Ik verzorg de graffiti workshops op locatie bij een bedrijf of thuis, maar ik ontvang jullie ook met alle plezier op de binnenplaats van ons eigen atelier in Leiden. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti mag spuiten en waar wij de workshop geven. Er is altijd wel een legale muur bij jou in de buurt.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Locatie Leiden
  • Diverse kleuren
  • Eigen Kunstwerk

Wat is inbegrepen?

  • Spuitbussen
  • Beschermende kleding
  • Ezels
  • Canvasdoeken
  • Oefenplaten
  • Locatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Haagweg, Leiden

Profielfoto van Hubert

17 jaar actief

Hubert

Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Hubert! Kunstenaar en Street-art artiest. Ik geef sinds 2006 graffiti & street-art workshops voor jong en oud en daarnaast maak ik muurschilderingen in opdracht. In mijn...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/graffiti-workshop-van-een-echte-leidse-street-art-kunstenaar-c2357&ref=1347

0 recensies

Hubert heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.