Schermen met Arvid

Leer de basis van de schermsport tijdens een energieke workshop schermen

De workshop die je raakt!

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

6-100

Leeftijd

12 t/m 80 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Vechtsport

De workshop die je raakt!

Hoi, mijn naam is Arvid en als voormalig bondscoach en oud international schermen leer ik jullie alle ins en outs tijdens deze actieve scherm workshop . Wij beginnen de workshop met een korte introductie over de schermsport, hierna zet ik jullie zelf aan de slag met leuke spelvormen en oefeni...

Hoi, mijn naam is Arvid en als voormalig bondscoach en oud international schermen leer ik jullie alle ins en outs tijdens deze actieve scherm workshop. Wij beginnen de workshop met een korte introductie over de schermsport, hierna zet ik jullie zelf aan de slag met leuke spelvormen en oefeningen en al snel staat u echt te schermen. Na ongeveer een uur bent u er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel ! Wie is hier de echte Zorro?

De workshop schermen is geschikt voor iedereen (zelfs rolstoel gebonden personen) en er zijn geen wachttijden. Iedereen is tegelijk bezig en heeft een eigen uitrusting (CORONA PROOF).
Het geheel wordt in ontspannen sfeer gegeven en er is ruimte voor een toernooitje individueel of in teamverband.

Schermen is een sport die inspanning vereist. Het is verstandig hier rekening mee te houden. Deelnemers wordt aangeraden makkelijk zittende (sport)kleding mee te nemen. Uiteraard kan ik de intensiteit aanpassen aan uw wensen. Ik verzorg deze workshop op een luchtige en aangename wijze waardoor u zich aan het einde een echte schermer voelt en terug zal kijken op een onvergetelijke ervaring.

Mijn scherm workshop is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, familiefeest, vrijgezellenfeest of kinderfeest.

EN GARDE! 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Corona-Proof
  • Laagdrempelig
  • Olympische Sport

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Arnhem

Profielfoto van Arvid

12 jaar actief

Arvid

Over de aanbieder

Hoi, mijn naam is Arvid en ik kom al vanaf mijn 15e in het schermcentrum. Daar kwam ik als jonge schermer vanuit Utrecht naar de zogenaamde ‘regiotrainingen’. Dit was Mijn eerste...

Profiel

Telefoonnummer
0652634706

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-de-basis-van-de-schermsport-tijdens-een-energieke-workshop-schermen.-7e003&ref=1221

0 recensies

Arvid heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.