Airbrush met Dikkie

Leer de vetste airbrush technieken en maak je eigen kunstwerk

Airbrush workshop voor beginners en gevorderden

Prijs p.p.

€ 29,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Street art

Airbrush workshop voor beginners en gevorderden

Hallo, mijn naam is Dikkie en tijdens mijn airbrush workshop leer ik jullie hoe je met een airbrush spuit een tof kunstwerk maakt. Tijdens de airbrush workshop gaan wij in een ontspannen en vriendelijke omgeving lekker praktisch en creatief aan de slag. We starten de airbrush workshop m...

Hallo, mijn naam is Dikkie en tijdens mijn airbrush workshop leer ik jullie hoe je met een airbrush spuit een tof kunstwerk maakt. Tijdens de airbrush workshop gaan wij in een ontspannen en vriendelijke omgeving lekker praktisch en creatief aan de slag.

We starten de airbrush workshop met een korte introductie, waarin ik jullie het één en ander over airbrush vertel. Dan gaan we de technieken oefenen: lijnen, stippen en enkele eenvoudige opervlakken  Als jullie alle technieken door hebben gaan jullie zelf een eigen kunstwerk maken met airbrush, stencils en canvasdoekken. Ik loop rond om te helpen waar dat nodig is. Zijn de kunstwerken af, dan mogen jullie die uiteraard mee naar huis nemen!

Een airbrush-pistool is een spuit die op lucht werkt en waar verf uitkomt. Het wordt gebruikt voor het maken van verschillende schilderijen. Het voordeel van airbrush ten opzichte van een penseel, is dat bij airbrush de verf veel gelijkmatiger over het oppervlak wordt verdeeld, zonder strepen achter te laten. Het is de ideale manier om een mooi, streeploos en indrukwekkend kunstwerk te maken.

Ik verzorg de airbrush workshop bij mij op locatie in Nieuw-Amsterdam of door heel provincie Friesland & Groningen bij jullie op locatie. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Ieder zijn of haar eigen kunstwerk
  • Maak je eigen ontwerp
  • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

  • Airbrush pencils
  • Canvasdoeken
  • Muziek

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Nieuw Amsterdam, Centrum

Profielfoto van Dikkie

Sinds kort actief

Dikkie

Over de aanbieder

Hallo Allemaal, Mijn naam is Dikkie! Sinds 1998 ben ik fulltime bezig met Breakdance en Graffiti en geef ik door heel Nederland workshops en optredens. Onder de naam Mad D werd ik ontdekt in...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-de-vetste-airbrush-technieken-en-maak-je-eigen-kunstwerk-425e4&ref=1128

0 recensies

Dikkie heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.