Beatbox met Marciano

Leer muziek maken zonder instrumenten!

Maak de vetste beat tijdens deze Vocal Percussion experience

Prijs p.p.

€ 28,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Hiphop

Maak de vetste beat tijdens deze Vocal Percussion experience

Hoe doen ze dat toch, die beatboxers? Hallo! mijn naam is Marciano ik ben professioneel beatboxer en tijdens deze beatbox workshop laat ik ullie zien dat het niet zo moeilijk is als het misschien lijkt! Met een paar basis skills kun je zelf ook al snel een toffe beatbox performance neerz...

Hoe doen ze dat toch, die beatboxers? Hallo! mijn naam is Marciano ik ben professioneel beatboxer en tijdens deze beatbox workshop laat ik ullie zien dat het niet zo moeilijk is als het misschien lijkt! Met een paar basis skills kun je zelf ook al snel een toffe beatbox performance neerzetten. In deze workshop gaan we spelenderwijs aan de slag met een combinatie van beat en melodie. En of je nu 8 bent of 80, leren beatboxen kan altijd!

We beginnen de workshop met een korte kennismaking en inleiding over wat beatboxen nou eigenlijk precies is. Dan zal ik jullie eerst een demonstratie geven van mijn eigen beatbox skills om jullie enthousiast te maken! We starten de workshop eerst met de basisgeluiden om een ritme te kunnen ‘beatboxen’. We maken hierbij gebruik van microfoons waardoor het beatboxen natuurlijk extra cool klinkt. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van ritmes, melodieën. Nadat er als groep is geoefend, worden de deelnemers in kleinere groepjes verdeeld. De groepjes zetten dan een eigen beat in elkaar. Hierbij is het erg belangrijk dat je goed samenwerkt en naar elkaar luistert! Uiteraard loop ik rond om jullie hierbij te helpen. Als iedereen klaar is met oefenen komen we weer met z’n allen bij elkaar en zullen we als afsluiting de gemaakte beats aan elkaar gaan laten horen, waarbij we onszelf natuurlijk presenteren als echte beatboxers!

Deze workshop beatbox verzorg ik overal op locatie door heel Nederland en België. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Muzikaal
  • Leerzaam
  • Samen werken
  • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

  • Microfoon
  • Loopstation
  • Presentatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Marciano

Sinds kort actief

Marciano

Over de aanbieder

Ik durf met overtuiging te zeggen dat ik een complete entertainer ben. Ik kan beatboxen, acteren, zingen en stemmen imiteren van Disney-figuren tot filmhelden. Dat alles combineer ik tot...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-muziek-maken-zonder-instrumenten-2362d&ref=1070

0 recensies

Marciano heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.