Theatersport met Aysegül

Leer te improviseren zoals de Lama's

Laat jezelf eens van een andere kant zien!

Prijs p.p.

€ 32,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-12

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Podiumkunst

Laat jezelf eens van een andere kant zien!

Bij theatersport staat plezier in het spelen voorop en is het vooral een kwestie van niet denken, maar doen.  Hoi, mijn naam is Aysegül en tijdens deze workshop neem ik jullie mee in de wereld van theater. Jullie leren beter samenwerken, incasseren en afweren. Durf staat centraal tijde...

Bij theatersport staat plezier in het spelen voorop en is het vooral een kwestie van niet denken, maar doen.  Hoi, mijn naam is Aysegül en tijdens deze workshop neem ik jullie mee in de wereld van theater. Jullie leren beter samenwerken, incasseren en afweren. Durf staat centraal tijdens de workshop. Bij twijfel moet je het vooral doen! In plaats van faalangst, leren jullie juist om faalplezier te krijgen. De deelnemers leren niet alleen samen te werken maar ook anderen te laten schitteren! De workshop is zeer toegankelijk en wordt stapsgewijs opgebouwd zodat de jullie heel makkelijk meegaan in het plezier van theatersport!

We beginnen met een leuke en interactieve warming-up om jullie lekker los te krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag met allerlei leuke improvisatieoefeningen. Het accent tijdens de oefeningen ligt op specifieke improvisatietechnieken zoals: zonder idee op het toneel durven staan, het accepteren van andermans ideeën, positief zijn, jezelf in gevaar durven begeven en in het hier en nu durven spelen.

Ik verzorg deze workshop bij jullie op locatie door heel Nederland. Boek mijn theatersport workshop en laten we snel de details en de invulling bespreken.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Laagdrempelig
  • Fun
  • Energiek
  • Improviseren

Wat is inbegrepen?

  • Presentatie
  • Oefeningen

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Aysegül

Sinds kort actief

Aysegül

Over de aanbieder

Hoi, ik ben Aysegül. Ik begon al vroeg met het ontwikkelen van mijn acteer- en muzikaal talent en heb ik het kunnen schoppen tot het professionele vak. Na het behalen van mijn bachelor...

Profiel

Telefoonnummer
0613660696

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/leer-te-improviseren-zoals-de-lama-s-19cbe&ref=1065

0 recensies

Aysegül heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.