Streetdance met Kim

Lekker dansen op de leukste beats!

Leer de vetste streetdance moves

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

8 t/m 90 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Urban

Leer de vetste streetdance moves

Hou je van bewegen en lijkt het je leuk met een groep een toffe choreografie te maken? Dan is een workshop streetdance echt iets voor jullie! Hoi mijn naam is Kim en tijdens deze workshop leer ik jullie de coolste dansmoves waarmee we een complete dans gaan instuderen. Wedden dat je shinet...

Hou je van bewegen en lijkt het je leuk met een groep een toffe choreografie te maken? Dan is een workshop streetdance echt iets voor jullie! Hoi mijn naam is Kim en tijdens deze workshop leer ik jullie de coolste dansmoves waarmee we een complete dans gaan instuderen. Wedden dat je shinet als nooit tevoren tijdens deze dans workshop?

Voordat de workshop daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep door middel van een korte warming-up: lekker even de heupen losmaken en werken aan je zelfvertrouwen! Vervolgens leer ik jullie losse stukjes dans die op het eind een gehele dans gaan vormen. Dit doen we eerst zonder en dan mét muziek. Wanneer we alle losse stukken van de dans hebben ingestudeerd, plakken we alle stukjes achter elkaar en wordt er een geheel van gemaakt. Ook dit doen we eerst zonder muziek en vervolgens op het ritme van de muziek. Zodra de gehele dans ingestudeerd is, ga ik samen met jullie kijken naar de juiste houding en de presentatie. Zo lijken jullie net die toffe dansgroep uit een videoclip! Aan het einde van de workshop doen we gezamenlijk nog een ontspannen cooling-down, om spierherstel te bevorderen.

De workshop streetdance kan ik door heel Nederland en België verzorgen gewoon bij jullie op locatie.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Laagdrempelig
  • Fun
  • Muzikaal
  • Energiek
  • Liedje naar keus

Wat is inbegrepen?

  • Geluid
  • Liedje
  • Presentatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Oud Gastel

Profielfoto van Kim

Sinds kort actief

Kim

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Kim, 25 jaar oud en afkomstig uit het pittoreske Roosendaal. Dansen is al jarenlang mijn passie en ik verzorg al 8 jaar dansworkshops voor jong en oud. Ik heb de opleiding Sport en...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/lekker-dansen-op-de-leukste-beats-36f14&ref=1091

0 recensies

Kim heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.