Flashmob met Kim

Maak de unieke ervaring van een flashmob mee in een actieve workshop

Ben creatief met dans en verras de mensen om jullie heen!

Prijs p.p.

€ 27,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Showdance

Ben creatief met dans en verras de mensen om jullie heen!

Heb je altijd al een keer onderdeel willen zijn van een flashmob? Dan is dit je kans! Mijn naam is Kim en samen nemen we stap voor stap door hoe een flashmob in elkaar zit. Deze spontane activiteit wordt alom geprezen en straalt van alle kanten plezier uit. Wie vind het nou niet leuk om uit he...

Heb je altijd al een keer onderdeel willen zijn van een flashmob? Dan is dit je kans! Mijn naam is Kim en samen nemen we stap voor stap door hoe een flashmob in elkaar zit. Deze spontane activiteit wordt alom geprezen en straalt van alle kanten plezier uit. Wie vind het nou niet leuk om uit het niets een dansende groep getalenteerde mensen bezig te zien? Wordt onderdeel van zo’n groep door ja te zeggen tegen deze workshop!

De flashmob workshop starten we natuurlijk eerst met een goede warming-up. Al snel gaan we ons bezig houden met individuele stukjes dans, eerst zonder en vervolgens met muziek. Het idee is dat we daarna deze losse stukjes aan elkaar binden en een echt choreografisch geheel gaan vormen. En dan het leukste deel; Op een nader te bepalen locatie gaan jullie deze flashmob opvoeren! Zie je het al voor je? Binnen enkele uurtjes neem je gewoon al deel aan je eigen flashmob! We sluiten af met een cooling-down en nemen op een leuke manier afscheid van elkaar. 

De vorm van deze workshop wordt door altijd volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers, het doel van de workshop en de gewenste tijdsduur. Bijkomend voordeel is dat deze workshop overal gegeven kan worden, zowel binnen als buiten.

 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Mogelijk door heel NL en BE
  • Grote groepen korting
  • Verrasingselement
  • Liedje naar keus

Wat is inbegrepen?

  • Muziek
  • Choreografie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda Centrum

Profielfoto van Kim

Sinds kort actief

Kim

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Kim, 25 jaar oud en afkomstig uit het pittoreske Roosendaal. Dansen is al jarenlang mijn passie en ik verzorg al 8 jaar dansworkshops voor jong en oud. Ik heb de opleiding Sport en...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-de-unieke-ervaring-van-een-flashmob-mee-in-een-actieve-workshop-81970&ref=1210

0 recensies

Kim heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.