Rap met Koen

Maak een eigen rap samen met collega's !

Leer rijmschema's te schrijven op een lekkere rap beat

Prijs p.p.

€ 28,50

Duur

1 uur 45 min.

Deelnemers

10-50

Leeftijd

10 t/m 70 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Urban

Leer rijmschema's te schrijven op een lekkere rap beat

Hoi mijn naam is koen en onder mijn begeleiding gaat de groep aan de slag om een swingende rap in te studeren. Rappen lijkt makkelijker dan het is, maar is ook weer niet zo moeilijk dat het alleen voor professionals is weggelegd. Deze workshop is leuk voor jong en oud. Boek hem voor het kinderfe...

Hoi mijn naam is koen en onder mijn begeleiding gaat de groep aan de slag om een swingende rap in te studeren. Rappen lijkt makkelijker dan het is, maar is ook weer niet zo moeilijk dat het alleen voor professionals is weggelegd. Deze workshop is leuk voor jong en oud. Boek hem voor het kinderfeestje van je zoon of dochter, of ga lekker rappen met een groep vrienden of collega’s. 


Tijdens de workshop Rap maak je kennis met deze fascinerende muziekstijl. Na een ontspannen vragenrondje om het ijs te breken gaan we aan de slag met je eigen rap. De beat is daarbij belangrijk. Vervolgens moet er natuurlijk een tekst komen, zowel voor de coupletten als het refrein. Als je rap af is wordt het natuurlijk tijd om die aan de rest van de groep te laten horen. Natuurlijk mag je ook in kleine groepjes een gezamenlijke rap maken als je het wat te spannend vindt om in je eentje een optreden te verzorgen.

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Profielfoto van Koen

Sinds kort actief

Koen

Over de aanbieder

Hoi, ik ben Koen! Ik ben een ware creatieveling en ondernemer uit het Brabantse Etten-Leur. Ik ontwikkel en biedt al 10 jaar workshops over heel Nederland en België, waarbij ik iedereen...

Profiel

Telefoonnummer
0614314305

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-een-eigen-rap-samen-met-collegas-aea04&ref=1199

0 recensies

Koen heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.