Podcast Maken met Jan-Paul

Maak jullie eigen podcast samen met een pro!

Ik leer jullie de fijne kneepjes, van het podcast maken.

Prijs p.p.

€ 59,50

Duur

3 uur 15 min.

Deelnemers

8-45

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Audio Studio Opname

Ik leer jullie de fijne kneepjes, van het podcast maken.

De nieuwste trend van de laatste jaren is nu ook hier voor jou!  Zijn jullie op zoek naar een leuk en uniek teamuitje, vriend(inn)en uitje of ben je zelf een echte podcastverslinder? Hoi mijn naam is Jan Paul en in mijn sfeerverhogende podcast workshop leer ik jullie alle ins en outs van he...

De nieuwste trend van de laatste jaren is nu ook hier voor jou!  Zijn jullie op zoek naar een leuk en uniek teamuitje, vriend(inn)en uitje of ben je zelf een echte podcastverslinder? Hoi mijn naam is Jan Paul en in mijn sfeerverhogende podcast workshop leer ik jullie alle ins en outs van het vak. 

Door mijn persoonlijke achtergrond in de radiowereld en liefde voor het vak heb ik een speciale workshop in elkaar gezet die uitdagend, leerzaam en toegankelijk is voor iedereen. We beginnen de workshop met een korte introductie in de razend populaire wereld van podcasting en alles wat hierbij komt kijken. Daarna gaan we samen in groepjes aan de slag om jullie eerste podcast in grote lijnen neer te zetten. Wanneer alles duidelijk is  kan het echte werk gaan beginnen, de microfoon gaat aan, de koptelefoon gaat op, en actie! Samen nemen we de leukste, beste, gekste podcast ooit op. Niks is te gek en alles kan, want het is jullie moment of fame. Ik neem mijn eigen professionele studio mee en zorg ervoor dat alles goed wordt opgenomen zodat je na afloop de studio uitloopt met een lach en jullie eigen podcast in handen. 

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Profielfoto van Jan-Paul

Sinds kort actief

Jan-Paul

Over de aanbieder

Hallo! Ik ben Jan Paul, allround professioneel voice-over en stemacteur en breed inzetbaar. Ik ben te horen in vele radio- en tv commercials, bedrijfsfilms, animaties en instructievideo’s....

Profiel

Telefoonnummer
0641682509

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-jullie-eigen-podcast-samen-met-een-pro-2d4e7&ref=1191

0 recensies

Jan-Paul heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.