Live Looping met Marciano

Maak muziek met een Loopstation

Ontdek het plezier van een loopstation en de creatieve vrijheid ervan! 

Prijs p.p.

€ 29,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-20

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Instrumenten

Ontdek het plezier van een loopstation en de creatieve vrijheid ervan! 

De workshop live looping is een interessante activiteit waarbij we niet veel nodig hebt anders dan gezelligheid en jullie sounds. Met een speciale apparaat genaamd loopstation gaan we samen lekker experimenteren.  Het maakt dan ook niet uit voor welke gelegenheid en leeftijd, iedereen k...

De workshop live looping is een interessante activiteit waarbij we niet veel nodig hebt anders dan gezelligheid en jullie sounds. Met een speciale apparaat genaamd loopstation gaan we samen lekker experimenteren.  Het maakt dan ook niet uit voor welke gelegenheid en leeftijd, iedereen kan dit. Het is een ontzettende kick om het proces te zien ontstaan terwijl er steeds meer bijkomt en vorm begint te krijgen. 

Jullie zullen  verbaast zijn met wat je allemaal wel niet kunt doen met je stem en zelfgemaakte geluiden. Het effect ontstaat wanneer je in een paar tellen een ritmische geluid met je stem opneemt door middel van een loop station. Vervolgens speelt de loop station het herhaaldelijk in een loop weer af. Daar gaan we weer overheen opnemen met een nieuwe laag zelfgemaakte geluid.

Zo ontstaat er tijdens de workshop een super gave track wat jullie volledig met jullie stemmen en zelfgemaakte geluiden hebben opgenomen. Het is ook leuk om erbij te beatboxen, klappen, rappen, zingen en andere zelfgemaakte geluiden te integreren. Ik leg jullie uit hoe je met de loopstation stops, breaks, effecten en andere tricks kunt toepassen om er een echte nummer van te maken. Alles gebeurd on the spot, geheel gebaseerd op eigen gemaakte geluiden. Hoe vet is dat?! 

De workshop live looping wordt verzorgd op locatie door heel Nederland en België, en natuurlijk wordt de activiteit altijd afgestemd op het niveau van de deelnemers zodat iedereen mee kan doen.

 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Creatief
  • Muzikaal
  • Leerzaam

Wat is inbegrepen?

  • Geluid
  • Microfoon
  • Beats
  • Loopstation

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Marciano

Sinds kort actief

Marciano

Over de aanbieder

Ik durf met overtuiging te zeggen dat ik een complete entertainer ben. Ik kan beatboxen, acteren, zingen en stemmen imiteren van Disney-figuren tot filmhelden. Dat alles combineer ik tot...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/maak-muziek-met-een-loopstation-82b4f&ref=1116

0 recensies

Marciano heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.