Rap met Thomas

Rap Workshop ‘The next MC’

Maak op een toffe wijze kennis met één van de meest populaire muziekstromen!

Prijs p.p.

€ 22,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-30

Leeftijd

10 t/m 100 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Hiphop

Maak op een toffe wijze kennis met één van de meest populaire muziekstromen!

Wat in 1973 begon als een klein feestje in de wijk Bronx, New York. Is inmiddels uitgegroeid tot een feit in de muziekwereld die niet meer van de kaart te slaan is. Wij hebben het natuurlijk over rap muziek. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan als hiphop artiest, en weet...

Wat in 1973 begon als een klein feestje in de wijk Bronx, New York. Is inmiddels uitgegroeid tot een feit in de muziekwereld die niet meer van de kaart te slaan is. Wij hebben het natuurlijk over rap muziek.

In de afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan als hiphop artiest, en weet dit ook op een erg leuke en enthousiaste manier over te brengen in de vorm van een rap
workshop. Ik laat mijn deelnemers kennis maken met de basisprincipes van het rappen zodat jullie na afloop van mijn activiteit op een gemakkelijke manier een eigen rap, lied of gedicht kunnen schrijven. De workshop is dus echt gericht op het schrijven van je eigen tekst en het kunnen voordragen/performen van deze tekst.

Dit betekent dat ik samen met jullie naar een aantal belangrijke manieren van tekstschrijven ga kijken, naar verschillende manieren van rappen en dichten!

Ik verzorgd deze rap workshop door heel het land, voor elke gelegenheid en op elk geschikt moment. Ik verzorg alle materialen voor de workshop. Jullie hoeven dus nergens naar om te kijken. Heb je vragen? Stuur mij een bericht en wie weet begeleid ik jullie binnenkort wel naar jullie eerste eigen rapnummer.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Creatief
 • CD Opname
 • Videoclip
 • Mobiele Studio
 • Muzikaal
 • Teambuilding

Wat is inbegrepen?

 • Geluid
 • Microfoon
 • Schrijfwaren
 • Beats

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland
Profielfoto van Thomas

Sinds kort actief

Thomas

Over de aanbieder

Mijn naam is Thomas, ik ben op dit moment 20 jaar oud en ik ben in het dagelijks leven fulltime bezig als artiest en cultureel ondernemer. Ik geef als zelfstandig artiest rap workshops,...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/rap-workshop-the-next-mc-5958e&ref=1200

0 recensies

Thomas heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.