Radio Maken met Jan-Paul

Samen 'Live on air' tijdens de workshop live radioshow maken

Radio DJ voor een dag

Prijs p.p.

€ 59,50

Duur

2 uur 45 min.

Deelnemers

8-45

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Audio Studio Opname

Radio DJ voor een dag

Altijd al benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurd bij een radiostation of heb jij een gouden radiostem? Dan is dit jullie kans om radio DJ voor een dag te zijn.  Hoi ik ben Jan Paul en in deze workshop neem ik jullie mee achter de schermen van de radiowereld en werken we same...

Altijd al benieuwd wat er allemaal achter de schermen gebeurd bij een radiostation of heb jij een gouden radiostem? Dan is dit jullie kans om radio DJ voor een dag te zijn. 

Hoi ik ben Jan Paul en in deze workshop neem ik jullie mee achter de schermen van de radiowereld en werken we samen naar je eerste live uitzending toe! We beginnen de workshop met een korte introductie en het opstropen van onze mouwen. Want we moeten aan de slag, met alleen een mooie stem zijn we er nog niet. Communicatie, samenwerking en rollenspellen staan in deze workshop centraal, waardoor de workshop ideaal voor bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit of een vriend(inn)enuitje. We kiezen een leuk en actueel onderwerp uit aan de hand van jullie interesses. Als het onderwerp en soort format van jullie radioshow is bepaalt, beginnen we met de rolverdeling en het voorbereiden van de show. 

En dan is het zo ver, al jullie voorbereiding heeft tot dit moment geleid. We gaan live! Ervaar de spanning van een echte live uitzending maar tegelijkertijd ook de vrijheid en ambiance die bij een echte radioshow horen! Ik neem mijn professionele studio mee waardoor we de gezelligste show van Nederland overal kunnen opnemen. Na afloop krijgen jullie je persoonlijke link om de radioshow te downloaden en kijken jullie terug op een leerzame, uitdagende maar vooral onvergetelijk gezellige en leuke dag terug. 

Tot snel!

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.35 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Utrecht

Profielfoto van Jan-Paul

Sinds kort actief

Jan-Paul

Over de aanbieder

Hallo! Ik ben Jan Paul, allround professioneel voice-over en stemacteur en breed inzetbaar. Ik ben te horen in vele radio- en tv commercials, bedrijfsfilms, animaties en instructievideo’s....

Profiel

Telefoonnummer
0641682509

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/samen_live_on_air_tijdens_de_workshop_live_radioshow_maken.-2afe4&ref=1190

0 recensies

Jan-Paul heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.