Schilderen met Ada

Schilderen als Picasso

Gezellig een ochtend of middag creatief bezig zijn!

Prijs p.p.

€ 50,-

Duur

3 uur

Deelnemers

3-8

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst

Gezellig een ochtend of middag creatief bezig zijn!

Onder mijn professionele begeleiding gaan we gedurende 3 uur aan de slag met het maken van een schilderij in kubistische stijl. We gaan werken aan onze eigen Picasso. Ik leid je door het schildersproces, geef tips en advies en ondersteun daar waar dat nodig is. Ervaring is absoluut niet nodig. T...

Onder mijn professionele begeleiding gaan we gedurende 3 uur aan de slag met het maken van een schilderij in kubistische stijl. We gaan werken aan onze eigen Picasso. Ik leid je door het schildersproces, geef tips en advies en ondersteun daar waar dat nodig is. Ervaring is absoluut niet nodig. Tijdens mijn workshops zijn alle materialen aanwezig. Het enige wat je wel zelf mee moet nemen of aantrekken is een schort of oud shirt. Je gaat naar huis met je eigen schilderij in de stijl van Picasso. Je zult verrast zijn van je eigen kunnen en het eindresultaat. Bij mooi weer schilderen op ons grote terras met uitzicht op de oude binnenstad van Breda.

Wil je ook met een groepje een kunstwerk maken? Gezellig een ochtend of middag creatief bezig zijn met vriendinnen, collega's of familie. Stuur mij dan een bericht of doe een vrijblijvende aanvraag en leg jullie datum vast!  Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Creatief
  • Persoonlijk

Wat is inbegrepen?

  • Verf
  • Kwasten
  • Locatie Breda

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Centrum, Breda

Profielfoto van Ada

Sinds kort actief

Ada

Over de aanbieder

Hallo, mijn naam is Ada. Creativiteit is mijn passie en het vertrekpunt van al mijn verschillende werkzaamheden. Ik maak kleurrijke abstracte kunst. Ik geef met veel passie schilderworkshops en...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/schilderen-als-picasso-08bcb&ref=1216

0 recensies

Ada heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.