Rap met Marciano

Schrijf je beste Rhymes tijdens deze rap sessie

Vette beats en scherpe teksten!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-30

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Hiphop

Vette beats en scherpe teksten!

Altijd al eens zelf een rap willen schrijven? Hoi, mijn naam is Marciano en tijdens deze rap workshop gaan wij samen aan de slag met het maken van jullie eigen rap. In deze workshop help ik jullie bij het schrijven van een goede rap én mag je ‘m ook zelf ten uitvoer brengen. Je ...

Altijd al eens zelf een rap willen schrijven? Hoi, mijn naam is Marciano en tijdens deze rap workshop gaan wij samen aan de slag met het maken van jullie eigen rap. In deze workshop help ik jullie bij het schrijven van een goede rap én mag je ‘m ook zelf ten uitvoer brengen. Je zult merken dat je met een paar tips & tricks al een toffe rap kunt maken. Durven jullie het aan?

We beginnen de workshop rap met een kort vragenrondje over wat rap nou precies is en wat er allemaal bij komt kijken. Vervolgens krijgen jullie een aantal beats te horen waaruit jullie er één mogen kiezen waarmee we aan de slag gaan. De tweede stap is het kiezen van een onderwerp: welke boodschap willen jullie gaan overbrengen? Dan kunnen we aan de slag met het schrijven van de teksten. We beginnen met het maken van het refrein, dit doen we gezamenlijk met de hele groep. Hierbij wordt dan direct voor iedereen duidelijk waar je nou eigenlijk op moet letten bij het maken van de rap.

Er komen verschillende onderdelen aan bod zoals rijm, ritme en flow. Wanneer het refrein klaar is wordt de groep in een aantal kleinere groepjes opgesplitst. Jullie kunnen nu zelf aan de slag met het schrijven van de coupletten. Uiteraard loop ik hierbij rond om jullie te helpen. Als de coupletten klaar zijn komen we weer bij elkaar. Als afsluiting zullen we het volledige nummer nu gaan rappen op het ritme van de beat! 

Ik verzorg de rap workshop op locatie door heel Nederland en België, en natuurlijk wordt de activiteit altijd afgestemd op het niveau van de deelnemers zodat iedereen mee kan doen.

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Muzikaal
  • Thema op maat
  • Samen werken

Wat is inbegrepen?

  • Geluid
  • Microfoon
  • Beats

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland
Profielfoto van Marciano

Sinds kort actief

Marciano

Over de aanbieder

Ik durf met overtuiging te zeggen dat ik een complete entertainer ben. Ik kan beatboxen, acteren, zingen en stemmen imiteren van Disney-figuren tot filmhelden. Dat alles combineer ik tot...

Profiel

Telefoonnummer

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/schrijf-je-beste-rhymes-tijdens-deze-rap-sessie-d12e8&ref=1115

0 recensies

Marciano heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.