BMX met Sietse

Workshop BMX

Manoeuvreer over moeilijk terrein en ervaar absolute controle over je fiets!

Prijs p.p.

€ 33,-

Duur

2 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Urban sports

Manoeuvreer over moeilijk terrein en ervaar absolute controle over je fiets!

Hoi, mijn naam is Sietse. Als huidig en meervoudig NL kampioen en voormalig werledkampioen BMX rijder verzorg ik al meer dan 15 jaar shows en workshops in Nederland en België. Ben jij een echte durfal en op zoek naar een uitdaging? dan is de BMX workshop zeker wat voor jou. Als volwaard...

Hoi, mijn naam is Sietse. Als huidig en meervoudig NL kampioen en voormalig werledkampioen BMX rijder verzorg ik al meer dan 15 jaar shows en workshops in Nederland en België. Ben jij een echte durfal en op zoek naar een uitdaging? dan is de BMX workshop zeker wat voor jou. Als volwaardig BMX instructeur neem ik jullie mee in de wereld van BMX flatland, waar je pas echt leert wat controle over een fiets hebben inhoudt. Deze intensieve maar vooral leuke bezigheid zal jullie zeker nog een lange tijd bijblijven. Een unieke experience!

Tijdens mijn BMX workshop leer ik jullie op een leuke en veilige manier (beter) fietsen op een BMX. Natuurlijk leren jullie eerst wat over de verschillende onderdelen van de BMX fiets en wat over het ontstaan van BMX fietsen. Je krijgt een basis uitleg over veiligheid, leert de fiets kennen en ik geef een korte demonstratie. Na de introductie leer ik jullie BMX tricks met de juiste techniek, die toepasbaar zijn op verschillende fietsen. Iedereen leert op deze manier iets en verlegd zijn of haar eigen grenzen! 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Uitdagend
  • Fun
  • Street Culture
  • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

  • BMX fietsen
  • Helm
  • Kniebeschermers
  • Elleboogbeschermers

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie

  • Heel Nederland
Profielfoto van Sietse

Sinds kort actief

Sietse

Over de aanbieder

Hoi, mijn naam is Sietse van Berkel. Als huidig en meervoudig NL kampioen en voormalig wereldkampioen BMX rijder verzorg ik al 15 jaar shows en clinics in binnen-en buitenland. Graag laat ik...

Profiel

Telefoonnummer
0623606182

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-bmx&ref=1052

0 recensies

Sietse heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.