Taart maken met Wilma

Workshop Boltaart Maken in Veghel

Voor elke gelegenheid

Prijs p.p.

€ 40,-

Duur

3 uur

Deelnemers

5-20

Leeftijd

Vanaf 10 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Taarten en bakken

Voor elke gelegenheid

De naam zegt het eigenlijk een beetje wat voor taart we gaan maken! Hoi mijn naam is Wilma en tijdens mijn workshop boltaart maken  gaan we een taart maken die de vorm van een bol heeft. Om dit te doen gaan we een kom opvullen met biscuit vervolgens botercrème, weer biscuit, jam...

De naam zegt het eigenlijk een beetje wat voor taart we gaan maken! Hoi mijn naam is Wilma en tijdens mijn workshop boltaart maken gaan we een taart maken die de vorm van een bol heeft. Om dit te doen gaan we een kom opvullen met biscuit vervolgens botercrème, weer biscuit, jam en ga zo maar door. Wanneer deze helemaal gevuld is draaien we de kom om en hebben een mooie halve bol die we verder gaan afsmeren met botercrème.
De fondant gaan we naar ieders wens kleuren en daarmee de taart bekleden. Dan wordt de taart naar eigen wens gedecoreerd met behulp van allerlei uitstekers.

In mijn gezellige ruimte in Veghel bied ik deze workshop aan. Ik leer je met alle plezier de fijne kneepjes van het boltaart decoreren. Dus heb je iets te vieren of wil je gewoon gezellig met vriendinnen, familie of collega's iets doen dan zit je helemaal goed! Heb je vragen stuur mij een bericht en tot ziens.

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Veghel

Profielfoto van Wilma

Sinds kort actief

Wilma

Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Wilma! Sinds jaar en dag maak ik voor alle verjaardagen mijn eigen taarten en toetjes. Toen mijn kinderen klein waren maakte ik marsepeinen taarten in alle soorten en...

Profiel

Telefoonnummer
0613963950

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-boltaart-maken-in-veghel-232a5&ref=1251

0 recensies

Wilma heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.