Taart maken met Silvie

Workshop Dripped Cake Maken

Kies je eigen thema!

Prijs p.p.

€ 35,-

Duur

2 uur

Deelnemers

5-100

Leeftijd

Vanaf 6 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Taarten en bakken

Kies je eigen thema!

De workshop cake maken is helemaal hip. In plaats van het werken met fondant gaan we werken met chocolade en heel veel lekkere snoepjes. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van een extra hoog biscuit dat we met diverse vullingen gaan vullen. Je mag zelf je kleur botercrème bepa...

De workshop cake maken is helemaal hip. In plaats van het werken met fondant gaan we werken met chocolade en heel veel lekkere snoepjes.

Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van een extra hoog biscuit dat we met diverse vullingen gaan vullen. Je mag zelf je kleur botercrème bepalen waarmee je gaat afsmeren. Daarna leggen we de techniek van het drippen uit en als kers op de taart mag je deze decoreren met heel veel snoepjes, vlaggetjes, wafels, chocolade etc. 

Het is natuurlijk ook erg leuk om een taart voor iemand anders te maken en deze cadeau te geven. De taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op een externe locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee. Heb je vragen dan hoor ik het graag en anders zien wij jullie snel tijdens onze taarten workshop!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Ervaren workshopleidster
  • Veel materialen
  • Gratis parkeren

Wat is inbegrepen?

  • Koffie/thee
  • Fris/jus
  • Snoepjes/koekjes
  • Alle materialen
  • Locatie
  • Doos

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Tilburg

Profielfoto van Silvie

13 jaar actief

Silvie

Over de aanbieder

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, een taartenworkshop, een dripped cake workshop of een bonbon workshop voor een vrijgezellenfeest, team-uitje een vriendinnendag of gewoon voor...

Profiel

Telefoonnummer
0621698267

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-dripped-cake-maken-d93ef&ref=1286

0 recensies

Silvie heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.