Servies Schilderen met Rebecca

Workshop Servies Schilderen in Geldrop! Creatief en Ambachtelijk!

Handgeschilderd Aardewerk Servies, uniek en origineel!

Prijs p.p.

€ 30,-

Duur

3 uur

Deelnemers

4-30

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Schilderkunst Ambacht

Handgeschilderd Aardewerk Servies, uniek en origineel!

Hoi! Mijn naam is Rebecca en tijdens deze creatieve workshop servies beschilderen gaat iedereen een eigen hippe servies stuk ontwerpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om als groep een eigen thema aan te houden. De workshop servies schilderen is leuk voor groepen die gezellig bezig willen z...

Hoi! Mijn naam is Rebecca en tijdens deze creatieve workshop servies beschilderen gaat iedereen een eigen hippe servies stuk ontwerpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om als groep een eigen thema aan te houden. De workshop servies schilderen is leuk voor groepen die gezellig bezig willen zijn en er ook nog iets leuks aan over willen houden. Leuk als teambuilding, bedrijfsuitje, kinderfeestje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest in Geldrop

Ik begin altijd met een korte introductie en uitleg. Vervolgens gaan jullie aan de slag met het glazuren van Chrysanthos, deze zijn loodvrij en op waterbasis  Er zijn diverse technieken mogelijk variërend van heel gedetailleerd decoreren met een fijn kwastje tot grover werken met sponzen of bellen blazen. Na het beschilderen van het servies wordt het aardewerk voorzien van een over glazuur en vervolgens op 1050 graden Celsius in een oven afgebakken.  De kleuren en het aardewerk worden duurzaam en het servies is als normaal  te gebruiken, ook geschikt voor vaatwasmachine.

Denk je dit niet aan te kunnen? Geen zorgen,  ik help je graag door jullie met de nodige tips & trics te ondersteunen. Iedereen kan er wat van!

De workshop verzorg ik in Geldrop. In mijn ruime studio loft in een sfeervolle kijkhuis uit 1932, op 5 km afstand van Eindhoven Centrum, ontvang ik jullie dan ook graag. Uiteraard zorg ik voor een ruime keuze aan witbakkend servies; bekers en borden. 

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust en tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Ambachtelijk
 • Creatief
 • Aandenken

Wat is inbegrepen?

 • Bekers
 • Borden
 • Kommen
 • Kwasten
 • Verf
 • Keramiekovern

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Uitsluitend op mijn eigen locatie
Adres: Geldrop

Profielfoto van Rebecca

Sinds kort actief

Rebecca

Over de aanbieder

Hi, mijn naam is Rebecca en sinds 2004 verzorg ik leuke creatieve workshops! Ik ben woonachtig in Geldrop en in mijn ruime huiskameratelier, een sfeervolle kijkhuis uit 1932, ontvang ik al jaren...

Profiel

Telefoonnummer
0622797887

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-servies-schilderen-in-geldrop-creatief-en-ambachtelijk-d8e2d&ref=1236

2 recensies

Rebecca scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • TE
  Tera Webster
  4.0/5

  Zei: "Wat een leuke ervaring"
  Wat een leuke ervaring. Wij hebben echt van genoten in het huisje...de sfeer is al creatief. Wij hebben de bubbeltechniek gebruikt en stuk voor stuk waren wij tevreden. De enige punt is misschien iets eerder zeggen hoeveel tijd er over is. Op het eind voelden wij allemaal opgejaagd. Maar komen wij terug? Zeker een ja woord!

  Ontdek deze activiteit 6916-4f9d-fce6-d65e
 • ME
  Menna Marcelissen
  5.0/5

  Zei: "Zoo gezellig!"
  Zoo gezellig!, super charmante gastvrouw en lerares!zeer smaakvol. Je krijgt vele ideeen door haar smaak en interieur.

  Ontdek deze activiteit 3279-12be-c4c5-bcc3
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.