Staphorster stipwerk met Riek

Workshop Staphorster stipwerk een traditioneel techniek om stoffen te versieren

Een speciale, unieke techniek, die wordt gebruikt om handstoffen en andere materialen te bedrukken en daardoor te versieren.

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

Max. 10

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Een speciale, unieke techniek, die wordt gebruikt om handstoffen en andere materialen te bedrukken en daardoor te versieren.

Staphorster stip is ontstaan in Staphorst  zo rond begin 1900. Toen werd de kleding versierd met stippen en olieverf. Inmiddels is er een verf ontwikkeld op waterbasis en is deze ook wasbaar. Hoi, mijn naam is Riek en ik verzorg leuke traditionele workshops Staphorster stipwerk waarbij...

Staphorster stip is ontstaan in Staphorst  zo rond begin 1900. Toen werd de kleding versierd met stippen en olieverf. Inmiddels is er een verf ontwikkeld op waterbasis en is deze ook wasbaar.

Hoi, mijn naam is Riek en ik verzorg leuke traditionele workshops Staphorster stipwerk waarbij wij heerlijk creatief aan de slag gaan. Tijdens de workshop Staphorster stipwerk wordt je verteld hoe dit ontstaan is en wat de geschiedenis is van Staphorster stip. Je kunt tijdens deze workshop aan de gang op een tas, kledingstuk of een houten voorwerp.

We werken met traditionele kleuren als rood, geel, groen, blauw, wit en paars.

Er is een ruim assortiment aan stempels waarmee je diverse patronen kunt maken tijdens deze workshop.  Ook is het mogelijk om je eigen Staphorster stip stempel te maken waarmee je een unieke patroon kunt stippen. Naast de traditionele wijze bestaat er de optie om op een moderne wijze aan de slag te gaan. Er worden speciale stempels gemaakt middels een 3D printer.  Deze optie biedt tevens nog meer keuze uit kleuren.   

Nieuwsgierig geworden reserveer dan snel en dan zien wij elkaar snel! 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Traditioneel
  • Mogelijk in heel NL en BE

Wat is inbegrepen?

  • Stempels
  • Verf

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.5 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Markenesse

Profielfoto van Riek

Sinds kort actief

Riek

Over de aanbieder

Dag lieve mensen! Mijn naam is Riek, en ik bied verschillende creatieve workshops waarvan je echt zult genieten. Van het maken van sieraden, werken met mozaïek, restaureren van meubels tot...

Profiel

Telefoonnummer
0651317752

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-staphorster-stipwerk-een-traditioneel-techniek-om-stoffen-te-versieren-75148&ref=1257

0 recensies

Riek heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.