Taart maken met Silvie

Workshop Taart Maken in Tilburg, Nijmegen of Oss

Decoreer en bak je eigen taart tijdens een gezellig groepsuitje

Prijs p.p.

€ 32,50

Duur

2,5 uur

Deelnemers

5-100

Leeftijd

Vanaf 7 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Taarten en bakken

Decoreer en bak je eigen taart tijdens een gezellig groepsuitje

Ben je opzoek naar een leuke taartenworkshop in de regio Tilburg ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze gezellige Workshop Taart Maken krijgt iedereen een ronde taart als basis. Deze taart gaan we in lagen snijden en vervolgens vullen met bijvoorbeeld botercrème en slagro...

Ben je opzoek naar een leuke taartenworkshop in de regio Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze gezellige Workshop Taart Maken krijgt iedereen een ronde taart als basis. Deze taart gaan we in lagen snijden en vervolgens vullen met bijvoorbeeld botercrème en slagroom. Vervolgens leg ik of mijn collega je uit hoe de verschillende uitstekers werken, hoe je een plaatje kunt puzzelen en hoe je mooie randen maakt.

Wanneer de vulling is aangebracht en de uitleg achter de rug is gaan we de taart bekleden met fondant/marsepein zodat we kunnen beginnen met versieren van de taart. Uiteraard krijg je een taartdoos mee, om de taart in te doen. Het is natuurlijk ook erg leuk om een taart voor iemand anders te maken en deze cadeau te geven. De taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op een externe locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee.

Heb je vragen dan hoor ik het graag en anders zien wij jullie snel tijdens onze taarten workshop!

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Tilburg

Profielfoto van Silvie

12 jaar actief

Silvie

Over de aanbieder

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, een taartenworkshop, een dripped cake workshop of een bonbon workshop voor een vrijgezellenfeest, team-uitje een vriendinnendag of gewoon voor...

Profiel

Telefoonnummer
0621698267

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-taart-maken-in-tilburg-nijmegen-en-oss-decoreer-en-bak-je-eigen-taart-tijdens-een-gezellig-groepsuitje-10290&ref=1280

0 recensies

Silvie heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.