Zumba met Judith

Workshop Zumba - Bevrijdend, Energiek en Gezond.

Superleuk! Ervaar het nu samen!

Prijs p.p.

€ 25,-

Duur

1 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

8 t/m 80 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Latijns-amerikaans

Superleuk! Ervaar het nu samen!

Ben jij op zoek naar een unieke Zumba workshop voor o.a. Bedrijfsfeestjes, scholen, organisaties, vrijgezellenfeestjes etc. Zoek dan niet verder! Hoi mijn naam is Judith ik ben een ervaren Zumba instructrice, die jullie tijdens deze workshop een superleuke, energieke dag zal bezorgen. Mijn...

Ben jij op zoek naar een unieke Zumba workshop voor o.a. Bedrijfsfeestjes, scholen, organisaties, vrijgezellenfeestjes etc. Zoek dan niet verder! Hoi mijn naam is Judith ik ben een ervaren Zumba instructrice, die jullie tijdens deze workshop een superleuke, energieke dag zal bezorgen. Mijn workshop biedt meer dan alleen dansen op muziek, het is een complete workout-feestje op swingende Latin muziek. Het biedt diversiteit, plezier met superleuke choreo’s. Kortom, jullie zullen een onvergetelijke dag beleven.
We starten de workshop zumba natuurlijk met het kennis maken, daarop volgend een korte uitleg over de basisstappen. Daarna beginnen we met de warming up. Na de warming up starten we met de echte oefeningen. Dat betekend, wat meer intensievere choreografieën, beginnend met de basispassen. Maar met een logische opbouw naar wat meer gevarieerde danspassen.
Er komen oefeningen voorbij vanuit verschillende dansstijlen. Hierbij staan nog steeds het dansplezier en het lekker intensief bewegen centraal.
Vóór de laatste minuten van de les, voordat we naar de coolingdown gaan, komt nog een hele leuke afsluiter. Benieuwd stuur mij dan een berichtje of reserveer direct. Tot snel!

Goed om te weten

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.25 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Heerlen

Profielfoto van Judith

12 jaar actief

Judith

Over de aanbieder

Mijn naam is Judith Schmeltz. Woonachtig in Heerlen. Moeder van 2 kinderen (5 en 27 jr). Sinds 2010 een zeer gepassioneerde Zumba Instructor. Ik geef les en workshops aan kinderen en...

Profiel

Telefoonnummer
0682784277

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/workshop-zumba-bevrijdend-energiek-en-gezond.-ervaar-het-nu-samen-463de&ref=1281

0 recensies

Judith heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.