Hoi, ik ben Albert

Ik verzorg sinds kort workshops

Hi, mijn naam is Albert! Ik ben een echte koffieliefhebber en houd van een lekkere kop koffie, het liefst espresso koffie. Wat jaren geleden thuis begon op een kleine Rancilio espresso machine is uitgegroeid een passie voor koffie die ik tijdens mijn workshops met iedereen wil delen. Zo is mijn voorliefde voor lekkere koffie via een hobby uitgegroeid tot een passie voor koffie van waaruit ik samen met mijn partner ons bedrijf runnen. Ik geniet van de koffie en de mensen met wie ik mijn passie mag delen. Tot snel!3 recensies

Albert scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • HU
  Huibert Kloet
  5.0/5

  Zei: "Onze cappuccino's smaken nu veel beter!"
  Het team van Banketbakkerij Schep in Almere kreeg een Barista Workshop van Albert. Dit hadden wij veel eerder moeten doen. Onze cappuccino's smaken nu veel beter! Veel tips en do's en dont's. Een aanrader voor het serveren van goede koffie!

  Ontdek deze activiteit
 • WE
  Wesley Visser
  5.0/5

  Zei: "Zeker aan te raden"
  Leuke Barista Workshop gedaan bij Albert als onderdeel van vrijgezellenfeest met 11 man. Is heel gemoedelijk, goede en duidelijke uitleg en leuke afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke weetjes erbij waar je in de praktijk op gaat letten op een positieve manier. Zeker aan te raden.

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Marielle Boon-Leroy
  5.0/5

  Zei: "We hebben een hele gezellige en leerzame middag gehad!"
  Op een zaterdagmiddag hebben we met onze familie van 8 personen (13 tot 70 jaar) een Barista Wrkshop gedaan bij Albert 'thuis', dat was voor ons handiger dan bij ons thuis. En er is genoeg parkeerruimte! Bij aankomst bleek dat het een speciale, in stijl aangeklede workshopruimte is met eigen keuken, toiletten, 2 ruime tafels en natuurlijk de schitterende koffiemachine. Eerst kregen we uitleg over het ontstaan, de bonen en de verschillende soorten koffie. Albert kan er boeiend over vertellen. Daarna mochten we zelf aan de slag. We hebben een hele gezellige en leerzame middag gehad!

  Ontdek deze activiteit
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.