Hoi, ik ben Amber

Ik verzorg al 18 jaar workshops

Het 'leek me wel leuk' om te kunnen masseren. En uit nieuwsgierigheid begon ik een korte massagecursus. Toen wist ik zeker dat ik ervoor wilde gaan. Leuk lijken werd echt willen weten, kunnen en doen.

In 2003 volgde ik de officiële opleiding Sportmassage van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Na het behalen van het diploma ben ik een massagepraktijk in een sportschool begonnen. Met deze massages hielp ik vooral sporters om na het sporten de spieren tot rust te brengen en de spierstijfheid te verdrijven zodat ze weer snel konden gaan trainen.

Ook masseer ik wandelaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Een gezellige en dankbare taak!

Naast deze functionele sportmassages werkte ik in een sauna als masseuse. Deze massages waren vooral gericht op een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning.

Ik heb me verder verdiept in ontspanningsmassage met cursussen als hotstone, Reiki massage, Tibetaanse massage, voetreflexologie en zwangerschapsmassage.

Lang voor mijn massage-activiteiten had ik mijn Reiki graad behaald. Dit 'werken met energie' zoals Reiki bleef echter niet beperkt tot massage. Ik volgde diverse cursussen en opleidingen op het gebied van energetisch werk. Naast Flow Massage organiseer ik vanuit Flow Inner travel  sessies 'Weg met Stress' op basis van mindfulness energetische therapie, meditatiebijeenkomsten en coaching met paarden. 

Tegenwoordig heb ik een fijne praktijk aan huis waar ik me, naast mijn reguliere baan als projectmanager, voor het lichamelijke en geestelijke welzijn van anderen in kan zetten. 

De massageworkshop geef ik nu zo’n 15 jaar en het blijft ontzettend leuk om te doen. De workshop is altijd leerzaam, gezellig en relaxed. En er valt altijd wat te lachen. Je leert de ‘kneepjes’ van het masseren maar gaat zelf ook lekker gemasseerd naar huis!3 recensies

Amber scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • SA
  Sascha van de Krommenacker
  5.0/5

  Zei: "Online massage cursus"
  We hebben tijdens de "thuisperiode" een online massage cursus van Amber besteld. We wisten niet wat we konden verwachten, maar de cursus is zeker aan te raden! Duidelijke uitleg, goed te volgen en technieken zijn voor een beginner goed uit te voeren. We hebben genoten en zullen deze zeker vaker doen. Een nieuwe cursus is zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel, Amber

  Ontdek deze activiteit 23b2-f18e-46bf-1fe1
 • SA
  Sandra van den Heuvel
  5.0/5

  Zei: "Theorie en praktijk zijn goed"
  Amber is een enthousiaste masseur die haar vaardigheid goed kan overbrengen op een groep. Ik heb dit mogen ervaren in een massageworkshop die ik recent bij haar heb gevolgd. Theorie en praktijk zijn goed in balans en ook wordt de persoon, de mens, die je masseert niet over het hoofd gezien.

  Ontdek deze activiteit 7f6a-cd5c-3530-b11e
 • TA
  Tamara van Benthem
  5.0/5

  Zei: "Ontzettend leerzaam en duidelijk"
  Ik vond de online massageworkshop ontzettend leerzaam en duidelijk dmv de powerpoint en de strijkingen die uitgevoerd kunnen worden, op deze manier krijg je een goed inzicht wat prettig of juist niet prettig is wanneer je iemand op de tafel masseert.

  Ontdek deze activiteit ebda-0bc9-af32-1272
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.